O mně

pondělí 22. června 2020

Levandulové mámení v podání Garnier BIO Lavandin

Levandulová sezóna je v plném proudu a já už nějakou dobu testuju levandulovou pečující kosmetiku od Garnier BIO. Konkrétně oční krém proti vráskám, (no jooo, no), noční péči a levandulový olej. Rovnou říkám, že noční krém mám už třetí balení, je opravdu úžasný!



Garnier Bio Lavandin noční krém proti projevům stárnutí pleti
Jak už jsem řekla, tento krém mi neuvěřitelně sedl. Má pro mě skvělou texturu, není ani hutný, ani lehký, je vyživující, ale není moc mastný. Dobře se nanáší, je jemný, rychle se vstřebává a nenechává na pleti film. Naopak ji viditelně vyživuje a vyhlazuje. Jako bonus předchází vzniku nových vrásek. A nakonec - ta vůně? Áááách! 



Garnier Bio Lavandin oční krém
Krém obsahuje organický levandulový éterický olej, který se vyrábí destilací vodní páry, aby si zachoval své přirozené, vitální vlastnosti. A to se u oční péče hodí! Je jemný, ale zároveň výživný, oční okolí hydratuje, ale nedráždí. Jemně voní, ale nijak neštípe. Upřímně mi tato kombinace dost vyhovuje a řadím ho mezi jeden z nejlepších krémů obsahující přírodní složky, který jsem kdy vyzkoušela.






Garnier Bio Lavandin pleťový olej
Tento olej má také pochopitelně přírodní složení, které je bohaté na organický levandulový olej a vitamin E. Tato kombinace raručuje zjemnění pleti na dotek, rozjasnění na pohled a antioxidační ochranu po celý den. Olej opět úchvatně voní a moc dobře se aplikuje. Včetně toho, že se bleskově vsákne do pleti. 




Tak co na tuhle řadu říkáte? Dejte mi vědět :)





1 komentář:

  1. Naprosto tuto radu miluji. Zatim mam denni a nocni krem a planuji poridit i ocni.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)