O mně

sobota 11. července 2020

Barevné a hravé novinky od Maybelline NewYork

Značka Maybelline přišla se spoustou zajímavých novinek, ze kterých jsem měla možnost některé otestovat a musím říct, že se dost povedly. Pojďte se se mnou podívat na můj výběr těch nejlepších a taky si rovnou o některé z nich zasoutěžit!


Od Maybelinne mám nejvíc oblíbené tři věci - řasenku Lash Sensational, na kterou opravdu nedám dopustit a ještě se mi nestalo, že by ji dlouhodobě nahradila nějaká jiná. Pak jsem se zamilovala na pastelek na rty, nyní jsou venku dva nové odstíny, které jsou stejně super jako moje doteď oblíbená barvička číslo 25. A nakonec jsou to tvářenky Fit Me, kdy jsem si také nejvíc oblíbila odstín 25, ale momentálně testuju několik dalších a řekla bych, že s ní prostě nikdy nešlápnete vedle. 


Lash Sensational má nyní nový kabátek, ale jinak je to pořád ta stará dobrá řasenka, kterou já používám od jejího uvedení na český trh a ještě mě nikdy nezklamala. 


Nemůžu nezmínit novou paletku Nudes Of New York, u které se mi opravdu zalíbily hlavně odstíny v pravé polovině - lehce zlatavě třpytivé a matný růžový a tmavě fialový stín. Paletka mi sice přijde už trošku podzimní, ale nevadí, aspoň jsem předvybavená a připravená. Stíny se dobře nanáší, dlouho vydrží na víčku a líčení s touhle kráskou už mi ne jeden člověk pochválil ;) 



Maybelline má také nové rtěnky, make-upy Fit Me a řasenku Lash Lift ode mě už jistě znáte, taky patří mezi mé oblíbené a řadím je mezi ty nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. 



Ani tekuté matné rtěnky SuperStay Matte Ink pro vás jistě nebudou žádnou novinky, jsou to rtěnky, které vydrží superdlouho, troufám si říct, že skoro celý den na jedno nanesení. Jestli jste jejich fanda stejně jako já, tak dávám na vědomí, že mají nové odstíny, takže určitě mrkněte do svých drogerií a vyzkoušejte :) 


A jestli vás tahle kosmetika zaujala, tak upalujte na můj Instagram, kde se soutěží o tenhle peckovej balíček, do kterého jsem přihodila i nějaké novinky od L'Oreal Paris! 


:*


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)