Jak jsem už psala, miluju alternativní těstoviny. Značka Bonduelle představila hned 3 novinky z řady Légumio - fusilli z cizrny a kukuřičné mouky, penne z červené čočky a mrkve a penne ze zeleného hrášku a cukety. Neobsahují žádné konzervanty ani barviva, jsou přirozeně bez lepku, vajíčka či laktózy.
Podobné cizrnové jsem ochutnala už před několika měsíci z Lidlu, ale musím říct, že tyhle jsou mnohem lepší! Jsou takové jemnější, chutnější a asi víc připomínají klasické vaječné vrtule. Jsou fakt skvělé! A dost mi chutnají právě v zeleninových salátech (salát, rajče, okurka, paprika, ředkvička, jarní cibulka), tentokrát ještě s tuňákem a olivami.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUnl182r-apBf4YifP_i5l5MjhV0Wjy-YQ022trA8yKwf_gNDSJizYyG_pu4CSJjn2zqcEEu4OJsFiae_VGD_S3-yqk9OktRuMcTAjl4Q5q2ggDoXhFek9o9s_yVd5GDVgWcSSWru2ld8/s640/Bonduelle_3.JPG)
Druhou novinkou od Bonduelle jsou omáčky Légumio ve sklenici, které stačí jen ohřát, netřeba je ničím doplňovat, nijak dochucovat, jsou dobré takové, jak je koupíte. K dostání jsou ve třech variantách - směs zeleniny s lilkem, směs zeleniny se žlutou cuketou a směs zeleniny s klasickou cuketou.
Přesně tu jsem vyzkoušela i já. Protože jsem ale měla doma ještě zbytek cukety, opekla jsem pár koleček v troubě a taky jsem přidala žampiony osmahnuté na cibulce, protože jsem je jednoduše potřebovala spotřebovat. Jinak v této omáčce najdete opravdu velké kusy cukety, rajčat, červené papriky, také zelené a černé olivy a bazalku.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgY3D1P4fix9E0O_mqQ4wGTpp8GJyVHYc01mGvw-scIBeLpuaa-Ya_mA2A1uunDNWpuSkhxOvEnF6i1pBY9qxilGDttcqoGcBkVi9hhvmrdsZgUuclenFNp4gRTgFBh0UgadevnDSJ11dE/s640/Bonduelle_4.JPG)
Kromě toho, že těstoviny s omáčkou byly hotové za pár minut a můžete si je dát jak k obědu, tak k večeři, chutnaly i mému muži, a to je celkem s podivem, protože tahle dobrota byla bez masa a on je vyloženě masožravec. Pokud jde o mě, já maso nepotřebuju skoro vůbec, takže jsem si taky pochutnala a rozhodně jsem s novinkami od Bonduelle neskončila, doopravdy jsem si je zamilovala.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6e0MMZhwnt0wQ1KCO6aHNK7rq7gQu9MZVPhVszGG8JyX4jW0qVZbhHxpRdNPAxxevcEeZKAblHVE4_EYjtkouOaJaHqjSJcHlt_EbZv9_S_mpcSMwLgT1Pee0e-8tCbz5l8fjSHlG8MY/s400/Bonduelle_2.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmWRb0-GexfCZhcPIQEClCJDEzoPcue6Ko3SJvhgr0LWHkrM0MXzF11PDuOEC40Av8Ondj0o5zqnUh-5x4jxv1j7OsQ7K02t6fMi5WaFW2hBYCmqZg0adn9KdiuR_qFEnHLaAC-Ccgq-k/s400/Bonduelle_1.JPG)
Druhou novinkou od Bonduelle jsou omáčky Légumio ve sklenici, které stačí jen ohřát, netřeba je ničím doplňovat, nijak dochucovat, jsou dobré takové, jak je koupíte. K dostání jsou ve třech variantách - směs zeleniny s lilkem, směs zeleniny se žlutou cuketou a směs zeleniny s klasickou cuketou.
Přesně tu jsem vyzkoušela i já. Protože jsem ale měla doma ještě zbytek cukety, opekla jsem pár koleček v troubě a taky jsem přidala žampiony osmahnuté na cibulce, protože jsem je jednoduše potřebovala spotřebovat. Jinak v této omáčce najdete opravdu velké kusy cukety, rajčat, červené papriky, také zelené a černé olivy a bazalku.
Kromě toho, že těstoviny s omáčkou byly hotové za pár minut a můžete si je dát jak k obědu, tak k večeři, chutnaly i mému muži, a to je celkem s podivem, protože tahle dobrota byla bez masa a on je vyloženě masožravec. Pokud jde o mě, já maso nepotřebuju skoro vůbec, takže jsem si taky pochutnala a rozhodně jsem s novinkami od Bonduelle neskončila, doopravdy jsem si je zamilovala.
A takhle jsme vařily s kolegyní na akci :)
Znáte tyhle dobroty od Bonduelle? Co na ně říkáte?
A jak vás lákají tyhle alternativní suroviny? Dejte mi vědět ;)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)