Jak jsem už psala, miluju alternativní těstoviny. Značka Bonduelle představila hned 3 novinky z řady Légumio - fusilli z cizrny a kukuřičné mouky, penne z červené čočky a mrkve a penne ze zeleného hrášku a cukety. Neobsahují žádné konzervanty ani barviva, jsou přirozeně bez lepku, vajíčka či laktózy.
Podobné cizrnové jsem ochutnala už před několika měsíci z Lidlu, ale musím říct, že tyhle jsou mnohem lepší! Jsou takové jemnější, chutnější a asi víc připomínají klasické vaječné vrtule. Jsou fakt skvělé! A dost mi chutnají právě v zeleninových salátech (salát, rajče, okurka, paprika, ředkvička, jarní cibulka), tentokrát ještě s tuňákem a olivami.
Druhou novinkou od Bonduelle jsou omáčky Légumio ve sklenici, které stačí jen ohřát, netřeba je ničím doplňovat, nijak dochucovat, jsou dobré takové, jak je koupíte. K dostání jsou ve třech variantách - směs zeleniny s lilkem, směs zeleniny se žlutou cuketou a směs zeleniny s klasickou cuketou.
Přesně tu jsem vyzkoušela i já. Protože jsem ale měla doma ještě zbytek cukety, opekla jsem pár koleček v troubě a taky jsem přidala žampiony osmahnuté na cibulce, protože jsem je jednoduše potřebovala spotřebovat. Jinak v této omáčce najdete opravdu velké kusy cukety, rajčat, červené papriky, také zelené a černé olivy a bazalku.
Kromě toho, že těstoviny s omáčkou byly hotové za pár minut a můžete si je dát jak k obědu, tak k večeři, chutnaly i mému muži, a to je celkem s podivem, protože tahle dobrota byla bez masa a on je vyloženě masožravec. Pokud jde o mě, já maso nepotřebuju skoro vůbec, takže jsem si taky pochutnala a rozhodně jsem s novinkami od Bonduelle neskončila, doopravdy jsem si je zamilovala.
Druhou novinkou od Bonduelle jsou omáčky Légumio ve sklenici, které stačí jen ohřát, netřeba je ničím doplňovat, nijak dochucovat, jsou dobré takové, jak je koupíte. K dostání jsou ve třech variantách - směs zeleniny s lilkem, směs zeleniny se žlutou cuketou a směs zeleniny s klasickou cuketou.
Přesně tu jsem vyzkoušela i já. Protože jsem ale měla doma ještě zbytek cukety, opekla jsem pár koleček v troubě a taky jsem přidala žampiony osmahnuté na cibulce, protože jsem je jednoduše potřebovala spotřebovat. Jinak v této omáčce najdete opravdu velké kusy cukety, rajčat, červené papriky, také zelené a černé olivy a bazalku.
Kromě toho, že těstoviny s omáčkou byly hotové za pár minut a můžete si je dát jak k obědu, tak k večeři, chutnaly i mému muži, a to je celkem s podivem, protože tahle dobrota byla bez masa a on je vyloženě masožravec. Pokud jde o mě, já maso nepotřebuju skoro vůbec, takže jsem si taky pochutnala a rozhodně jsem s novinkami od Bonduelle neskončila, doopravdy jsem si je zamilovala.
A takhle jsme vařily s kolegyní na akci :)
Znáte tyhle dobroty od Bonduelle? Co na ně říkáte?
A jak vás lákají tyhle alternativní suroviny? Dejte mi vědět ;)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)