O mně

pátek 9. října 2020

Jak v domácnosti cokoliv spravit? Vyzkoušejte lepidla Loctite!

Abyste rozuměli... u nás doma, jakože u rodičů, jakmile se něco rozbije, neřeší se to :D A potom - po dlouhém apelování ze strany mamky, nastoupí tedy taťka se svým kutilským umem. V praxi to vypadá tak, že všechno, a to opravdu cokoliv, jde spravovat izolepou nebo vyztužit špejlí či párátkem. A tam jeho snaha o "spravení" věci končí :D A nekecám, že lepidlo u našich bývá opravdu nedostatkové zboží. A přitom občas stačí tak málo. A proto u mě najdete zásobu lepidla na celý rok. Minimálně... 



Nejčastěji potřebuju spravit Conversky, co si budeme povídat, ty boty jsou boží, jsou stylové, já je miluju od svých patnácti let, ale bohužel se rozlepujou :D A uznejte, právě Conversky bych izolepou nebo párátkem jen těžko dala dokupy. Momentálně používám lepidla značky Loctite. 

TIP: A bacha, co je dobrý, lepidla Loctite mají v portfoliu i odstraňovač lepidla, to pro případ, že si třeba omylem přilepíte k sobě nejen dva rozbité kusy, ale také prsty. 

Stává se vám, že vám při lepení ony dva kusy nedrží u sebe a ptáte se, čím to je? Většinou jsou na vině dvě věci - neočistili jste dokonale plochy, takže na nich zůstal prach, špína nebo mastné stopy. Anebo máte prostě špatné lepidlo. Já mám nejradši univerzální produkt, u kterého nemusím řešit, jestli lepím dřevo, plast, porcelán nebo gumu k textilu - viz moje Conversky. Takže například Loctite Super Attak Universal, který je vhodný téměř na všechny materiály, je pro mě dobrá volba :)

Pro více info přikládám link na stránky lepidel Loctite

A jak spravujete věci vy? Dejte mi svoje tipy :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)