O mně

čtvrtek 8. října 2020

Kam na dobré jídlo, víno a kávu v Pardubicích?

Pardubice mě mile překvapily, ať už místy, kde se dá vychutnat výborná káva, tak super restaurací s domácími těstovinami anebo Prosekárnou! Narazili jsme tady i na super romantický hotel s vířivou vanou na pokoji a nakonec se pobavili na únikové hře. Mrkněte na mé tipy, jsou osvědčené a vřele doporučuji :) 


Kam v Pardubicích na kávu? 

Hodně nás zaujaly dvě kavárny. První je Pierre Coffee & Cocktails a druhá s názvem Můj šálek. A proč se nám tak líbily? To pochopíte z fotek! 




Kde si dát v Pardubicích drink?

Za nás je to rozhodně Prosekárna! Milujeme ty pražské a tahle v Pardubicích se nám líbila snad ještě víc. Kromě krásného a útulného interiéru má i parádní předzahrádku, kde vás neruší žádná ulice a auta. Milá paní za barem nám poradila s výběrem opravdu dokonalého Prosecca a Lukáš si tady navíc pochutnal na Míša dortíku. Ten jsem bohužel ani nestihla vyfotit, jak rychle ho zpucnul :D 




Kam v Pardubicích na dobré jídlo? 

Vyhrála to italská restarace Caffetteria, kde připravují domácí čerstvé těstoviny, ale i klasická jídla jako třeba panenka s mačkanými brambory. Oboje bylo výborné a musím říct, že těstoviny byly jedny z nejlepších, co jsem kdy jedla. Wooow jako! 


Kde si v Pardubicích užít romantiku? 

Ubytovaní jsme byli v penzionu Birdie, kde jsme využili jediný pokoj s vířivou vanou, který je zde k dispozici. Tenhle zážitek jsem dávala Lukášovi už k Valentýnu, ale situace nedovolila dřív, takže jsme tu byli až teď. Bylo od hotelu moc milé, že nás ubytovali i po platnosti voucheru. Tenhle romantický pokoj byl fakt paráda, jediné, co nás mrzlo, byla opravdu slabá snídaně, kdy jsme asi 20 minut čekali na vajíčka, která stejně nepřišla. Nakonec jsme si dali housku se sýrem nebo se salámem, kousek hroznového vína a šli jsme raděj do kavárny. 


Kam v Pardubicích za zábavou? 

No a druhý den jsme vyrazili na únikovou hru od Hugo Koumes. Ze třech her, které jsou k dispozici, jsme si vybrali tu nejtěžší - Psycho v nemocnici. Psycho to ale nebylo, byl to skvělý zážitek. Hra nebyla sice úplně snadná, byly okamžiky, kdy jsme si rádi nechali poradit od slečny za vysílačkou vedle :D Ale zase bych jí určitě neřadila mezi extra těžké. Nakonec se nám z blázince podařilo dostat a fakt jsme si to užili :) 



Jak se vám moje tipy na Pardubice líbily? Dejte mi vědět :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)