O mně

sobota 17. října 2020

Moje dlouhodobě nejoblíbenější dekorativní kosmetika

Je fakt, že ráda zkouším nové věci, testuji všelijakou kosmetiku a občas i experimentuju, ale dalším faktem je, že mám několik svých oblíbených kousků, na které nedám dopustit už roky. Nikdy je nedám z ruky, jsem s nimi maximálně spokojená a málokdy je máloco trumfne. Oč jde? 



Jako první bych vypíchla asi řasenky. Od té doby, kdy byly uvedeny, a to ať Lash Sensational od Maybelline nebo I Need a Miracle od Essence, nedám je z ruky. Používám často obě najednou, Maybelline na rozčesání a prodloužení, Essence pak na objem. A miluju Lashku ve voděodolné verzi, která mě nikdy nenechala ve štychu - ani v létě ve vodě, ani v zimě ve sněhu. 

Konopný balzám na rty od značky Catrice je relativní novinkou na trhu, ale já už mám několikáté balení, jeho mentolový efekt mi vyhovuje, líbí se mi, že rty lehce nabarví na růžovo a hlavně je to jeden z mála balzámů, který mi dokáže spravit popraskané rty pod rouškou. 




Hned potom musím pochválit matné make-upy Infallible od L'Oreal Paris, které dělají tu nejkrásnější a nejhedvábnější pleť. Krásně se nanáší a roztírá, má příjemnou texturu, super výdrž a ten finiš je pro mě zkrátka nepřekonatelný. Používám ho už víc jak 5 let. 




Laky na nehty od Catrice. Sice nepoužívám stále stejné odstíny, ale tuhle značku ano, pokládám ji za jednu z nejlepších, co se laků týče. A vždycky mě uchvátí i nové barvičky, za mě paráda. Teď jsem si oblíbila tyhle tři. BTW, složení je veganské. 




Paletky očních stínů jsem si oblíbila hlavně od MakeupRevolution. Sice mě trrochu zklamali s tou limitkou FRIENDS, ale přesto zůstávají v poměru kvalita, pigmentace, líbivost odstínů a cena na předních příčkách v mých preferencí. Navíc tahle podzimní paletka je fakt pecka! 




A nakonec tvářenky. Miluju tvářenky od Maybelline Fit Me, hlavně tento odstín 45 Plum, který také nemám prvně. Tu od Catrice jsem si pořídila prvně, líbil se mi reliéf, ale je pravda, že i s těmi od Catrice mám dobré zkušenosti, tak snad se mi osvědčí i tato. Nicméně Maybelline je za mě top. 




Také máte své kosmetické oblíbence, na které nedáte dopustit
a kupujete si je pořád a pořád dokola? 
Napište mi své tipy :) 

1 komentář:

  1. Ano, já teď stále dokola používám. Makeup dermacol, řasenka miss sporty ( sedí mi většinou všechny), bronzer too faced chocolate solein a rtěnka dermacol č.6 :-)

    Vitamínové doplňky z eshopu Biome.cz

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)