O mně

neděle 22. listopadu 2020

Holka, vzchop se! Kniha, která vám vlije krev do žil!

Knížka Holka, vzchop se! mě neuvěřitelně překvapila. Myslela jsem si, že půjde o bezduché tlachání o životě jedné spisovatelky a majitelky mediální společnosti, u kterého si hodím nožky nahoru a vypnu hlavu. Jenže nakonec se ukázalo, že tahle knížka vám dá mnohem, mnohem víc! Pěkně vás zvedne ze židle, nakopne a vlije vám novou krev do žil! Doporučuju ji všemi deseti! 


Autorka Rachel Hollis, zakladatelka lifestylového webu msrachelhollis.com a ředitelka své vlastní mediální společnosti, popisuje čtivou a hlavně lidskou formou, jak se ke svému úspěchu dostala. Jak se z úplně obyčejné holky z malého města stala světově známá blogerka, spisovatelka, osobnost. Kromě toho ale mluví i o všech překážkách, které musela překonat, o obavách, že třeba není dobrá matka či manželka, anebo o tom, co dělat, když se něco nepovede. Věříte jí každé slovo a hlavně máte okamžitě chuť vstát a jít něco dělat se svým životem, protože vám dodá víru, že TO JDE! 


Kniha je rozřazena do 20 kapitol a každá z těchto částí je jedna životní lež, kterou Rachel, ale jistě i mnohým z nás, naučil svět a společnost věřit. Což se ukáže, že je klacíček za klacíčkem, které nám někdo hází pod nody a brzdí nás v našem úspěchu a brání štěstí. A možná ten někdo jsme my sami... Rachel vás naučí podívat se na problémy z trochu jiné perspektivy, přestat nad nimi fňukat a začít je řešit. A ještě se u toho zasmějete, protože je až neobvykle upřímná a vtipná.


Opravdu si myslíte, že nejste dost dobří? Že nejste dobrou mámou? Že tohle nebo támhleto nikdy nezvládnete? Že záleží na tom, kolik vážíte? Že nedokážete změnit věci, které vás tolik štvou? Pěkný houby! A tahle knížka vám ukáže, jak moc se pletete a jak zmíněné a další lži vyvrátit. Vážně, tuhle knížku si musíte přečíst! :) 


A protože jsem si ji opravdu zamilovala, 
díky spolupráci s nakladatelstvím ANAG pro vás chystám soutěž
o dva výtisky téhle knížky 
na svém Instagramu! Už brzy! 

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)