O mně

neděle 10. ledna 2021

Domácí oslava a delikátní večeře s tapas krabičkou At Roca!

Protože neutěšená doba stále pokračuje, je potřeba být víc a víc kreativní a vymýšlet nové alternativy, jak si udělat život o něco příjemnější :) Narážím na to dnes a denně, naposledy ve chvíli, kdy jsme s přítelem slavili výročí a on se mě zeptal: "Tak kdy vyrazíme na tu slavností večeři?" Protože jsem neměla to srdce říct, že nejspíš až tak za rok, slíbila jsem mu oslavu přímo doma. A protože, jak jistě všichni víte, s Lukášem si na dobrém jídle a pití dost ujíždíme, chtělo to opravdu něco dobrého. Řešení se naskytlo naštěstí velmi rychle - tapas krabička At Roca z edelikatesy.cz byla jasná volba! 


Dobroty z edelikatesy.cz máme totiž osvědčené! Kromě toho, že si na těch nejlahodnějších španělských delikatesách můžete pochutnat přímo v jejich obchůdku - pokud tedy neštěká zrovna PES 3 a více... tak si je můžete nechat zabalit pěkně domů. My jsme už vyzkoušeli obě varianty a obě nás dost nadchly! 

Tentokrát jsem připravila skvělou večeři v podobě tapas. No, připravila je celkem silné slovo, protože v krabičce jsme dostali vše už krásně předpřipravené a dokonale nakrájené a zabalené. Stačilo jen naservírovat na talíř a mohli jsme se do toho pustit. 


Co v krabičce najdete?

Cava AT Roca Brut Reserva - opravdu skvělé šumivé víno, které dokonale podtrhlo chuť dalších dobrot! 
Dále salámky v podobě 70g Salchichon iberico a 70g chorizo iberice, 150g jamon serrano gran reserva se 100% přírodním zráním, kterou oba naprosto zbožňujeme a 100g Manchego semicurado, lahodného a vyváženého sýru. Doplnili jsme ještě pár oliv a oslava mohla začít. 

Na všem jsme si opravdu pochutnali a zbylo nám ještě na druhý den na snídani. 




Tak co na to říkáte? :)

1 komentář:

  1. How to Make Money from Betting on Sports Betting - Work
    (don't worry if you get it wrong, though) The process involves placing 메이피로출장마사지 bets www.jtmhub.com on different events, goyangfc but it can หาเงินออนไลน์ also be done by using the

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)