O mně

úterý 12. ledna 2021

Polibte tu žábu! a Snězte tu žábu! Dvě knihy, které vás naučí začít, vytrvat a uspět!

Pokud si pokládáte otázky typu: "Jak začít?", "Jak dosáhnout konečně úspěchu?", "Jak být lepší, efektivnější a přitom mít ještě víc času pro sebe?" - pak pro vás mám nejspíš řešení! Na tyto a mnoho podobných otázek vám totiž odpoví dvě knížky - Polibte tu žábu! a Snězte tu žábu! Jsou opravdu skvělé! 



Autorem je Brian Tracy, profesionální řečník, který má na svém kontě mimo neuvěřitelných obchodních úspěchů také přes 80 napsaných knih, vytvořil více než 500 výukových audio a video programů, které se používají po celém světě a má miliony posluchačů. Je to celkem chytrý chlapík, řekla bych, přesto jsou jeho rady a tipy velmi jednoduše sepsané, knížky se dobře čtou, rychle chápou a hlavně v nich leží obrovská pravda! Jeho úspěchy jsou úchvatné a inspirující. A já věřím, že pokud člověk následuje jeho zkušenosti, krůček po krůčku se přiblíží i ke svému vysněnému cíli. 

Nechci říkat, že mi jeho knížky změnily život, vlastně dost věcí z nich jsem už znala a dokonce i dělám. Díky tomu jsem si ale uvědomila, že mám opravdu právo na své úspěchy. Nic totiž není zadarmo. Ale cestu ke svému snu si můžete velmi dobře zefektivnit, a tím také usnadnit. 


Kniha Polibte tu žábu! je vlastně takový začátek. Naučí vás, jak máte změnit své postoje v životě i v práci z negativních na pozitivní. Vlastně připravuje půdičku pro pozitivní změnu - nejen vaší mysli, ale i vašich skutků a úkonů. Díky tomu, že na knize spolupracuje s psycholožkou Christinou Tracy Stein, je knížka spíše sondou do duše. 

Sněžte tu žábu! už je pak jasná příručka, co a jak máte dělat, pokud nechcete zůstat jen ovečkou v davu a chcete od života (a samozřejmě i od sebe) víc. Poradí vám, na co se soustředit, jak postupovat v plánování a plnění úkolů, které si dáte, jak odbourat prokrastinaci a jak se stát opravdu výjimečným člověkem i pracovníkem. 


Mohla bych vám tady vypisovat různá moudra a poučky, které jsem si z knihy vypsala a odnesla já, ale myslím, že každý by si měl vytvořit vlastní pohled, vzít si z toho to, co on sám konkrétně potřebuje a hlavně si prožít ten zážitek wow efektu, který knížky rozhodně přináší. Ono je to všechno totiž vlastně dost snadné, víte? Stačí jen chtít a vydržet. 


Obě knihy rozhodně vřele doporučuju všem, kdo se chtějí alespoň o kousíček posunout kupředu! A je jedno, jestli v pracovním, osobním či rodinném životě... Seženete je na stránkách nakladatelství Anag! Doporučuju také jako dárek! 

Odkazy přímo na knihy přikládám také. Snězte tu žábu! a Polibte tu žábu! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)