O mně

čtvrtek 25. února 2021

Testuji: Novou řadu Nutricentials s výtažky z bioadaptivních rostlin od Nu Skin

Příroda je plná překvapení. A z toho vychází další překvapivé objevy, které vznikají ve vědě. A víte, co se stane, když se snoubí příroda s vědou? Například nová řada Nutricentials od Nu Skin, která obsahuje komplex výtažků z bioadaptivních rostlin. Díky tomu bude vaše pleť vypadat krásně, vyváženě a prozářeně, ať už děláte cokoliv nebo jste kdekoliv.




Co jsou bioadaptivní rostliny? 

  • Vraneček prospívá v suchém pouštním prostředí. Umí přečkat dlouhá období sucha a s prvními kapkami vláhy znovu rozkvétá.
  • Rozchodnice růžová - kořen této rostliny je nesmírně zdatný při získávání živin z půdy, které si ukládá na dobu, kdy je nejvíce potřebuje. 
  • Houba chaga roste a daří se jí při teplotách až do -20 ˚C. Brrr. 
  • Sibiřský ženšen obecně dobře snáší různé druhy půd i kyselost. Roste tam, kde se mu zachce!
  • Parcha saflorovitá - její kořen je bohatým zdrojem fytoekdysteroidů, které mu pomáhají zachovat odolnost.




Jak hodnotím produkty z řady Nutricentials? 

Obecně mě nadchla netradiční vůně produktů a jejich textury. Každý přípravek voní trochu jinak, všechny ale krásně svěže a opravdu je z nich cítit kus přírody. Textury jsou vesměs jemné, velmi příjemné a péče o pleť mě s nimi doslova baví. Během používání téhle řady máte pocit, jako byste objevovali nový svět. Fakt. 

Vyzkoušela jsem... 

Thirst Fix Hydrating Gel Cream - bezolejový pleťový hydratační gelový krém, který pomáhá zvyšovat přirozenou odolnost pleti a chrání ji před nepříznivými účinky stresových faktorů prostředí. Ha, to se náhodou dost hodí, byť jsem teď skoro celé dny doma, neznamená to, že by moje pleť nepotřebovala hydrataci a taky občas trošku zklidnit. Tento gel je prý vhodný i do studených dnů, nicméně já si ho hrozně ráda nechám na jaro a léto, protože jeho textura při nanášení krásně chladí.

Moisturize Me - luxusní pleťový krém s bohatou texturou, který pleť hloubkově hydratuje a rozjasňuje díky výtažku z plodů ampáku routoplodého (Evodia Rutaecarpa).

 


Celltrex Always Right Recovery Fluid
- sérum, které můžete používat na den i na noc, což nejvíc ocením, když někam vyrážím na víkend nebo na delší dobu a nechce se mi tahat X krémů. Sérum se rychle vstřebává, a navíc obsahuje inteligentní směs HydraFlex Blend, která poskytuje více či méně hydratace, v závislosti na tom, co vaše pokožka v průběhu dne potřebuje. To mi přijde hodně dobrý!

Z řady čistění pleti si můžete vybrat, jestli dáte přednost gelu nebo mléku. Já mám obecně radši gely, takže ten mě i v tomto případě baví o něco víc. 

To Be Clear Pure Cleansing Gel je příjemný, pění, odstraňuje make-up i nečistoty z pleti, zároveň je šetrný a jemný. Já jsem spokojená. 




A teď trocha rozmazlování...

Brighter Day Exfoliant Scrub je peeling, který má složení s dvojím účinkem - pomáhá uvolňovat odumřelé kožní buňky a pak je odstraňuje z pleti. Musím říct, že peeling je jemný, ale účinný. Navíc má hezkou vůni a sympatickou fialovou barvu, takže vás práce s ním baví.

Spa Day Creamy Hydrating Masque je takové multifunkční potěšení pro vaši pleť. Obsahuje komplex, který napomáhá dlouhodobě udržet svěží a rozzářený vzhled pleti. Hydratační složení navíc pomáhá uzamknout v pokožce vlhkost, a snižuje tak pocit suché kůže. Je to ideální pomocník k vaší chvilce jen pro sebe a na dokonalý relax. 

Day Dream Protective Lotion Lightweight Day Moisturizer obsahuje SPF 30, což já, jelikož dost trpím na pigmentové fleky, jakmile vylezu nechráněná na slunce, vždycky velmi ocením! Komplex výtažků z bioadaptivních rostlin navíc zlepšuje schopnost pleti přizpůsobit se nepříznivým účinkům stresu, znečištění a oxidačního stresu. No, a to se taky hodí, co si budeme povídat. 




Tak co na tu parádu říkáte? Znáte značku Nu Skin? 
A jaké produkty v péči o pleť jste si oblíbili vy? Dejte mi vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)