O mně

úterý 9. února 2021

Tipy v péči o pleť: Novinky z řady Hyaluron Specialist a Revitalift Filler

Kadeřnictví zavřená, kosmetika zavřená a rouška na každém kroku... moje "beauty já" už začíná poslední dobou dost trpět... A proto jsem vděčná za každou kosmetickou novinku a za každou beauty vychytávku, kterou můžu vyzkoušet a věnovat ji svou pozornost. Mám tady pár tipů, takže se o ně s vámi podělím, pokud teď strádáte podobně jako já :)



Značka L'Oreal Paris přišla s doplněním řady Hyaluron Specialist, kdy k denní, noční a oční péči přibyla i čisticí část, tedy vyplňující čisticí gel, hydratační micelární voda a vyhlazující tonikum. To vše s obsahem kyseliny hyaluronové. 

Nový čisticí gel obsahuje kromě kyseliny hyaluronové také vyplňující a hydratační složku. Gel udělá na obličeji jemnou pěnu, která vás zbaví make-upu a nečistot, zároveň pleť osvěží a opravdu moc hezky voní. Je vhodný i pro citlivou pleť. 

Micelární voda šetrně odstraňuje make-up jak z obličeje, tak z očí, je dermatologicky i oftalmologicky testována, takže je vhodná i pro citlivky na oči :) Nevím, jak bych to správně popsala, ale tahle micelárka udělá po nanesení na vatový tamponek a následně na obličej takovou neviditelnou, ale vlastně hutnou pěnu, díky které je její používání opravdu velmi příjemným zážitkem. Fakt jsem si ji oblíbila. 

Tonikum pak pleť hydratuje a vyhlazuje, zanechává ji hebkou a svěží. Jeho používání je stejně tak jako u dalších produktů z téhle řady moc příjemné a voňavé. 

Mám vyzkoušené i všechny tři krémy - denní, noční i oční. Denní a noční jsou o něco hutnější a mastnější, než jsem zvyklá, ale teď na zimu mi to vyhovuje. Navíc make-up na ně nanesu úplně v pohodě a nemám pocit, že bych se nějak víc mastila. Oční krém má pak takovou spíše gelovou texturu, je jemný a mega příjemný, ten jsem si naprosto zamilovala. Opět podotýkám, že všechny produkty poměrně intenzivně, ale opravdu moc hezky voní. 




Další novinkou z dílky L'Oreal Paris je Revitalift Filler - krém na obličej a oči, který je plný účinných složek proti jemným vráskám. Obsahuje tři aktivní složky pro boj s prvními vráskami a pro povzbuzení pleti, kterými jsou Vitamin CG, vitamin E a Pro-Xylane. Také obsahuje 2 druhy kyseliny hyaluronové (micro - vyplní jemné vrásky a macro - hydratuje povrch pleti). Já ho momentálně používám vždy ráno, večer mi lehce štípe v očích, nevím proč, takže to sahám po oční péči z řady Hyaluron Specialist. Tohle kombo je, řekla bych, dost nabité :) 

A tady je ještě jeden super tip pro vás - pokud nevíte, jakou péči si v tuhle chvíli vybrat, aby byla pro vás co nejlepší a nejefektivnější, a nemáte nikoho, kdo by vám poradil, udělejte si diagnostiku pleti samy pěkně doma. L'Oreal Paris spolu s Evou Longoria, s podporou dermatologů a za využití umělé inteligence představili Skin Genius - online nástroj, který vyhodnocuje stav stárnutí pokožky pomocí vašeho telefonu či kamerky na počítači a doporučí vám péči ušitou doslova na míru! Vybrat ten správný krém nebo dokonce celou pečující řadu je teď hračka, a to i z domova. 




Nástroj se zaměřuje na 5 klíčových znaků v rámci vyhodnocení stavu pleti – jsou to linky a vrásky, jas, pevnost, kvalita pórů a tón. Na základě komplexního vyhodnocení nástroj Skin Genius poté nabídne zhodnocení stavu vaší pleti a doporučí produkty na míru. Celý proces trvá chviličku a je to celkem zábava. Mě navíc nakonec ještě potěšili, protože mi vyšlo, že mám kvalitu pleti jako dvacítka. Ovšem pár vrásek a suchých míst se taky našlo, takže mi rovnou tahle appka vygenerovala péči, která by mi s tím měla pomoct. Pecka! 

Diagnostiku si můžete udělat na stránce www.lorealparis.cz/skin-genius.

Dejte mi vědět, jestli jste diagnostiku zkoušely a jestli vás potěšila stejně jako mě :) 



2 komentáře:

  1. Nic jsem z této řady nezkoušela, ale to sérum na mě všude vyskakuje a docela o něm přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Loreal poslednú dobu celkom prekvapuje. Zatiaľ som z hyaluron sortimentu nič neskúšala, ale počula som len samé dobré recenzie, takže ma dosť láka.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)