O mně

neděle 21. února 2021

Vyzkoušeno: Novinky od značky Physicians Formula

Po delší době jsem opět sáhla po značce Physicians Formula a vyzkoušela jsem nejnovější kosmetické vychytávky. Protože posledních několik měsíců bojuju hlavně s vysušenými a šupinatými rty, moje první volba byl exfoliační balzám na rty. Potom mě hodně zaujal čisticí balzám na obličej s práškem ze zeleného čaje, denní krém Rosé All Day s SPF 30 a nakonec jsem se na první pohled velmi nepřekvapivě zamilovala do paletky očních stínů Rosé All Play :) 




Physicians Formula Organic Wear Lip Polish Rose exfoliační balzám na rty

Exfoliační lesk na rty s květy růže obsahuje jemný peeling, který odstraňuje suché šupinky. Výživný a regenerační šípkový olej, kokosový olej a bambucké máslo skvěle hydratují a zvláčňují rty a spolu s včelím voskem vytváří jemný film, který chrání před vysušováním. Navíc je krásně sladký a rty jsou po použití hezky šťavnaté a jemné. 


Physicians Formula The Perfect Matcha 3-in-1 čisticí balzám

Čisticí balzám v tomto provedení jsem zkoušela úplně poprvé. Stačí nanést malé množství na dva prsty a vmasírovat do kůže. Balzám se při kontaktu s pletí začne proměňovat na hutný, příjemný olej, který smývá jak make-up, tak čistí pleť a ucpané póry. Po použití je pleť hebká, jemná a hezky hydratovaná. Tohle se opravdu povedlo! 

Balzám obsahuje prášek ze zeleného čaje a květy lotosu. Svěží formule s antioxidanty ze zeleného čaje matcha je perfektním řešením pro mdlou a dehydrovanou pleť. Je bezpečný i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. Navíc je vhodný i pro vegany.


Physicians Formula Rosé All Day Moisturizer SPF30 denní krém

Lehký hydratační a vyhlazující krém s extraktem z damašské růže má SPF30, což je pecka. Málo který krém má tak vysokou ochranu, a to já velmi oceňuji, protože dost trpím na pigmentové skvrny. Krém navíc zpevňuje pleť a vytváří ochrannou bariéru, která udržuje dlouhodobou hydrataci. Má bezolejovou perleťovou texturu, čímž oživuje mdlou kůži a dodává přirozený jas.

Formule obsahuje plody kakadu plums a goji bohaté na antioxidanty – goji je nejbohatší zdroj vitamínu C ze všech druhů ovoce. Růžová voda pomáhá zklidnit pokožku. Krém je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.




Physicians Formula Rosé All Play Eyeshadow Bouquet Rosé oční paletka 12 barev

Líčení s touhle paletkou mě opravdu baví. Vždycky jsem si myslela, že růžová není pro mě, ale to jsem se spletla. Tady využiju skoro všechny stíny a jejich kombinace je opravdu skvělá. Paletka obsahuje 12 odstínů a je namíchaná z matných, saténových i třpytivých stínů. Vykouzlíte jak lehké a něžné líčení, tak dokonale pestrý a výrazný look. 

Paletka je velmi dobře pigmentovaná a všechny stíny obsahují výtažek z damašské růže. Formule navíc obsahuje plody kakadu plums a goji bohaté na antioxidanty – goji je nejbohatší zdroj vitamínu C ze všech druhů ovoce. Růžová voda pomáhá zklidnit pokožku. Paletka je vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček.





Co na tyhle novinky říkáte? A jak se vám líbí moje líčení? 
Dejte vědět :) 


4 komentáře:

  1. Krásne líčenie :) Som rada že je táto značka konečne dostupná aj u nás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto je krásna kolekcia. Všetko s vôňou ruží milujem, čiže tá kolekcia si ma získala a najviac asi ten čistiaci balzám.
    Okrem toho máš krásne fotky a moc sa mi páči tvoj vytvorený makeup!♥


    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. S touto značkou nemám skúsenosti, ale videla som ju už na blogoch. Musím uznať, že paletka je nádherná <3 A ako vravíš, tie som si myslela, že ružová nie je nič pre mňa, ale obľúbila som si ju.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)