O mně

pátek 25. června 2021

S věkem přichází moudrost! A také větší nároky! Třeba na super šatnu a botník

Když mi bylo deset, chtěla jsem mít tu nejlepší bárbínu. Když mi bylo 20, chtěla jsem zažít co nejvíc věcí, navštívit co nejvíc mejdanů a vypít co nejvíc drinků. Když mi bylo 30, chtěla jsem tu nejlepší práci... a teď, když je mi přes 30, chci hlavně pohodlí a pěkný boty :D Samozřejmě to říkám s trochou nadsázky, ale nejsem daleko od pravdy... 

Konečně jsem se rozhodla udělat obrovský krok a plánuju si budoucnost mimo Prahu - v baráčku se zahradou a ideálně s velkou šatnou, jako měla Carrie v Sexu ve městě. Podobně jako byla ona ujetá na boty na vysokém podpatku, tak jsem já zatížená na Conversky. To pro vás ale není nic nového pod sluncem. Nové je to, že už se mi nechce těsnat je všechny v jednom košíku ve skříni, ale chci pro ně pořádný botník ve velkém domě někde ideálně u lesa. Domeček už nakreslený máme, pozemek vyhlédnutý a hypotéku na cestě. Takže už si můžu dovolit plánovat i interiér a detaily. Tentokrát jsem se tedy zaměřila na botníky. 

Mám zatím dvě varianty, které jsem viděla na Bonami.cz a obě se mi líbí. Jsou vkusné, praktické, protože mají i věšák, což se mi líbí, a taky lavičku na sezení, což se bude líbit mému muži, hehe. No a pak ještě jednu jako bonus, kterou ale spíš budu muset umístit do svého fotoateliéru a vlastně z toho asi nakonec nebude ani tak botník jako prostě fotopolička, protože je prostě mega cute! 


Varianta jedna: Set antracitového botníku a nástěnného věšáku Mello Anthracite









No a jak už to tak bývá, když si vybírám botník, tak si k němu rovnou najdu i nový boty, že áno. Tyhle jsou viděla na Foosthopu a jsou teda jedny lepší než druhý! No, a teď, babo raď! 



1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)