O mně

čtvrtek 5. srpna 2021

Letní grilování provoněné kořením značky Avokádo

Grilování k létu patří! A ke grilovačkám zase patří kvalitní a voňavé koření, které dokreslí atmosféru celé akce. Když se k tomu ještě sejde dobrá parta lidí, máte zajištěn skvělej zážitek. A já pro vás mám i nějaké tipy na dobroty, které byste určitě měli vyzkoušet. 

Každopádně každá naše akce začíná důkladným focením :D A potom přípravou jídla a samotným konzumováním - nejlepší část dne! 




My jsme si na grilovačce připravili a ochutnali jsme: 

  • Hot dog s klobásou a hořčičnou majonézou
  • Burgery se sušenými rajčaty a halloumi
  • Kuřecí prsa v bylinkové marinádě s pita chlebem
  • Zelný salát s mrkví
  • Rozmačkané brambory na špejli a tvarohový dip



Za mě byl nejlepší asi pita chleba s kuřecím v bylinkové marinádě, které bylo připraveno na řecký způsob. Samozřejmě jeho skvělé chuti dopomohlo koření Avokádo, ostatně tak jako všem dalším pokrmům. Dost mě třeba překvapily brambory na špejli s tvarohovým dipem a s hořčicí Gril, letošní novinkou. Mňam! 

Ale ani burgříček nebyl vůbec špatnej, ba naopak. A co teprve takový grilovaný haloumi sýr, to je fakt pecka! Stačí na něj jen kapka olivového oleje a koření na grilovaný sýr, někdy dávám i grilovací koření, a to je celé kouzlo. Miluju!

Co se marinád týče, Avokádo má ve svém portfoliu právě i hotové marinády, ať už v pytlíčku nebo v lahvičce. Stačí ji jen dát na maso a pak jít grilovat. Velmi šetří čas a hodí se i pro ty, kteří třeba úplně neví, jak správně marinádu sami připravit. Za mě super pomocník! 






Můj spešl tip pro vás: Pokud hledáte zajímavé recepty na všechny příležitosti, tak určitě mrkněte na stránku galerie receptů




A co vy, taky máte rádi koření Avokádo? :) 


1 komentář:

  1. great post!Like your blog, thank you for sharing.

    luxhairshopcom straight human hair

    These contents have greatly helped me.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)