O mně

pátek 10. prosince 2021

Testuji: Make-upy Nu Skin, které fungují jako pleťová péče

Měla jsem možnost otestovat nové make-upy od značky Nu Skin - Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation, které přepisují pravidla líčení. Šikovně totiž kombinují výhody a výdrž make-upu, a to až dvanáctihodinovou, a benefity BB krému, který pečuje o pleť.




Jaké jsou klíčové složky?

Nové Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation obsahují v první řadě látky, které pečují o vaši pleť. Těmi jsou například kyselina hyaluronová, hyaluronát sodný, skvalan nebo směs fermentované růže, ty dohromady hydratují pleť, vyplňují jemné vrásky a snižují jejich vznik. Dále zde najdete výtažek ze semen kakaovníku pravého, díky kterému je pleť silnější, zdravější a odolnější vůči škodlivým účinkům vnějšího prostředí.




Co se mi na novém make-upu líbí? 
  • nabízí opravdu širokou škálu odstínů, vybírat můžete až ze 17! 
  • obsahuje SPF 35
  • oceňuji praktické balení s pumpičkou 
  • krém se velmi dobře nanáší i roztírá 
  • pleť je po použití prozářená
  • lahvička je vyrobena ze 100% odpovědně získávaného bioplastu



Jak dopadlo mé testování? 

Osobně jsem nakonec sáhla po odstínu 3.1 Natural beige, který mi k odstínu pleti sedl dokonale. Baví mě pumpička, ze které na první stlačení dostanete tak akorát make-upu na první vrstvu. Snadno ho rozetřete, jen chviličku počkejte, než se dokonale vpije do kůže. 

Připravte se na střední krytí a lehce mastnější texturu, kterou je dobré po nanesení na pleť jednoduše zapudrovat. I proto je podle mě vhodný spíš pro suší pleť, ale možná je to tím, že já standardně používám matný make-up. 

A mám ještě jednu perličku k tomuto výrobku - chrání pleť před modrým světlem, to mi přijde hodně cool :) 




Tak co vy na to? :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)