O mně

středa 4. ledna 2023

Testuji: Přírodní čisticí produkty FeelEco

Produkty FeelEco jsou šetrné k našemu zdraví i k přírodě. Zároveň jsou ale účinné, a přesto vás finančně nezruinují. U zrodu této značky byl totiž milující otec, který přesně takové pomocníky hledal pro svou dceru, která měla citlivou pokožku a produkty, které byly na trhu, nemohla používat. A tak vymyslel značku FeelEco. Dopřál své dceři "jen" to nejlepší.


FeelEco dnes nabízí produkty na přírodní bázi, které jsou ale opravdu účinné. Jsou dermatologicky testované, za to nejsou testované na zvířatech. Jsou snadno biologicky rozložitelné, neobsahují žádné zdraví škodlivé konzervanty ani parfémy a jejich obaly jsou zcela recyklovatelné. 

Já jsem měla možnost vyzkoušet prací gel, čistič koupelen, čistič na nádobí a hypoalergenní odstraňovač skvrn FeelEco Baby. 

Celý příběh značky FeelEco mě trošku donutil k zamyšlení - celkem automaticky jsem doteď nakupovala čističe běžně z drogerie a nijak jsem nepřikládala význam čtení si složení. Ale vždyť... nemyju jimi nádobí, ze kterého pak jím? Nečistím jimi vanu, do které si pak napouštím vodu se solí na "ozdravnou" lázeň? Neperu jimi oblečení, které pak celý den nosím? Povlečení, ve kterém spím? No, jasně že jo. 

A tak jsem se pustila do testování těchto přírodních pomocníků. A víte co? Jsou super! Jednak moc hezky, jemně voní, to mají hned první bod. 

Jsou opravdu 100% účinné, což vám ukážu na následující fotce. Ne že bych se chtěla chlubit, jak špinavou jsem měla teď vanu, ale znáte to, předvánoční shon už začal... Nebudu to rozmazávat, sledujte hlavně ten výsledek po použití spreje na koupelny FeelEco. A to vše během minuty! 




Takže na základě tohoto testu jsem si hned vyprala svoje vánoční povlečení a do tajů téhle značky zasvětila i svého muže, kterého jsem tím namotivovala, aby zkusil umýt hrníčky po kávě a sklénky od vína z předešlého večera. A šlo mu to teda báječně! :) 



Takže takhle hezky jsme se o domácí práce podělili a na nadcházející svátky máme byt krásně uklizený, vyčištěný, vyvoněný, povlečení vyměněné a sprej na skvrny od dětiček dostane švagrové, která bude každým dnem rodit a takovouhle baby friendly věc jistě ocení :) 

Produkty FeelEco obsahují více než 90 % složek přírodního původu a mají plně recyklovatelné obaly. To je další důvod, proč je mi tato značka sympatická. Kvituji i cenu, která není nijak přemrštěná a podle mě dostupná. Zkrátka a dobře – FeelEco do každé domácnosti :) 


Znáte značku FeelEco? Co na ni říkáte? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)