O mně

pátek 25. února 2022

Testuji: Revoluční prací novinku Persil Eco Power Bars

Společnost Henkel uvedla na trh revoluční novinku v oblasti praní. Přišla s novou generací pracího prostředku Persil Eco Power Bars, což jsou účinné tablety ve 100% biologicky odbouratelné fólii. Balení obsahuje až o 97 % méně plastu, a navíc je vyrobeno z recyklovaného papíru. Čisticí síla tablet však zůstává stále dokonalé.


Prací prostředek, který bere ohled na naši planetu
Tablety Persil Eco Power Bars v sobě kombinují hned 3 silné benefity, které zaručí účinné praní v novém standardu udržitelnosti. 
  1. Ekologické balení, které je vyrobené z recyklovaného papíru. Díky tomu můžete teď s Persilem prát udržitelným způsobem, a přispívat tak k ochraně životního prostředí. 

  2. Hloubkové čištění prádla, které se nemění, Persil Eco Power Bars má stále svou účinnou sílu i při nízkých teplotách. Tablety se rychle rozpouští už při teplotě od 20 °C, takže nezanechávají zbytky pracího prášku na oblečení a dalších textiliích. Spolehlivě odstraní i odolné skvrny - třeba od make-upu nebo červeného vína - oboje mám vyzkoušené :D 

  3. Kompaktnost a jednoduché dávkování – díky svému minimalistickému balení jsou tablety lehce přenosné. Ochranný obal každé tablety je vyroben z vodorozpustné fólie, kterou před vložením do bubnu nemusíte odstraňovat. Jen ji vyndáte z papírové krabičky, hodíte do pračky a je to!


Takže! Už žádné tahání velkých a těžkých plastových nádob nebo krabic s pracím práškem! Už žádné složité dávkování, odlévání, sypání... Jen vyndáte kapsličku z malé krabičky a hodíte do bubnu pračky. Pokud máte hooodně špinavé prádlo, dejte raději dvě. A to je vše :) 
















Prádlo budete mít krásně čisté, a to i když perete na 30. Voňavé, měkké, svěží... a nikde žádný rozsypaný prášek :D Prostě paráda. 

Na tohle všechno já slyším. Cením věci, které jsou snadné, rychlé a praktické. Líbí se mi, že nemusím tahat těžké krabice s práškem, protože často i takové věci nakupuju sama a vozím tramvají. Líbí se mi, že můžu zase přispět troškou do mlýna udržitelnosti. A líbí se mi, že mám pak krásně voňavé a čisté povlečení :)


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)