O mně

neděle 6. března 2022

LoVELY Live be assured: Gumové vitamíny pro vnitřní klid

Klid v duši. Tak to je přesně to, co bych teď potřebovala! Upřímně, trošku se to teď veze... Nejprve covid, dva roky omezování nebo zavření doma, strach o své zdraví a o zdraví mých blízkých. Následné rostoucí ceny za úplně všechno, potom personální změny v práci a teď zase blázinec, který se děje ve světě. Začíná to být fakt nápor na psychiku a já pořád hledám, co s tím... Pár tipů naštěstí už mám. 



1) Buďte sami sebou

Nesrovnávejte se - s nikým! Pamatujte si, že každý člověk je sám strůjcem svého štěstí. A co dělá na duši dobře jednomu, to nemusí fungovat u druhého. A jak říkám já - kdyby se každý staral sám o sebe, je o všechny na světě dobře postaráno! Proto si vše uspořádejte sami pro sebe, dělejte věci, které cítíte, že jsou správně a na další okolnosti se moc neohlížejte. A rozhodně se neporovnávejte s druhými. A když si chcete udělat radost, udělejte si ji! 

2) Najděte si svou přidanou hodnotu 

Obecně platí, že když člověk ví, kam směřuje, jaké k tomu má udělat kroky a co mu to všechno přinese, je mnohem klidnější. Jednoduše vám udělá dobře se někam posunout. A nejlépe pak v tom, v čem jste opravdu dobří, protože zde je mnohem větší šance na úspěch. Proto se zamyslete, v čem jste nejlepší a tomu se věnujte. Uvidíte, že vám s prvním malým úspěchem bude hned líp. 

3) Dejte průchod emocím 

Buďte klidně šťastní. Buďte klidně nešťastní. Buďte veselí, zvědaví, smutní, zvídaví, trošku sobečtí, velkorysí, šetřiví i rozdavační. Je to jen na vás a rozhodně se za to, jací se rozhodnete být, nestyďte. Dejte to najevo, uleví se vám. A možná pak mnohem snadněji najdete svůj vnitřní klid. 

4) Nechte si pomoct 

Není ostuda nechat si pomoct. Ať už si promluvit s kamarádkou, s příbuzným nebo s odborníkem. Jsou ale také další pomocníci, kteří umí hodit do pohody. Někomu vyhovuje pohyb, někdo se vyklidní u vaření. Mně pomáhá prostě mluvit. Mluvit o tom, co mě tíží s kamarádkou, s přítelem, s mamkou... Najděte si cokoliv, co vám pomůže! A kdybyste na to byli sami, klidně napište mně :) 

5) Doplňky stravy pro vnitřní klid 

Kromě toho, že fandím bylinkovým čajům a určitým doplňkům stravy, začala jsem nedávno zkoušet gumové vitamíny pro vnitřní klid be assured od Vely, které pomáhají vyrovnat se se špatnými vibracemi a dodávají mi vnitřní pohodu. 



Jak? Svým složením pochopitelně. Obsahují: 
  • konopný olej s obsahem vitamínu E – přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem
  • l-theanin – podporuje soustředění, koncentraci a pocit vnitřní pohody, snižuje nervové vypětí
  • GABA – navozuje efekt relaxace 
  • ashwagandha – ajúrvédská bylina příznivě ovlivňující duševní zdraví a dobrý spánek, bojuje proti stresu, podporuje koncentraci a snižuje míru únavy a vyčerpání

Tento výživový doplněk stravy je vlastně komplex pro podporu duševního zdraví a vyrovnání se s každodenní dávkou stresu. Má skvělou šťavnatou borůvkovou příchuť a tak krásný obal, že už jen tím je člověk o kousek víc v pohodě :) 

Beru si dva denně, a hned je mi líp! Jedno balení vydrží na měsíc. Jde o veganský produkt, je bez GMO, přídavných látek a alergenů. Naopak obsahuje jen přírodní barviva a aroma. 

Můj tip: Každý den si udělám malou chvilku pro sebe. Sednu si, dám si do pusy dva kousky výživového vitamínu Vely, zavřu oči, dýchám a užívám si skvělou šťavnatou borůvkovou chuť. Takhle zůstávám, dokud se mi hvězdičky v puse nerozpustí. 

A pak jdu dál pokračovat ve své klasické činnosti. Anebo si dám teplou sprchu. Nebo hrnek uklidňujícího čaje. Nebo kouknu na Instagram na hezké fotky a videa. Nebo si otevřu knížku. Anebo si jdu lakovat nehty. A taky si povídám se svým přítelem. A najednou je všechno růžovější :) 




Máte někdo zkušenost s podobnými doplňky stravy?
Klidně mi dejte své tipy a napište mi, jak jste spokojeni :) 
A mrkněte i na Instagram Vely, je dokonale barevný a optimistický! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)