O mně

neděle 30. října 2022

Testuji: Nová ageLOC LumiSpa iO, chytré řešení pro krásnou pleť

Znáte ten pocit, když si jdete dělat selfíčko, a místo vycenění zubů a stisknutí tlačítka zkoumáte svou pleť? Protože najednou tady vidíte rozšířené póry, tuhle se vám klube nový pupínek a co to mastné čelo? To prostě dokáže člověku zhoršit náladu a znepříjemnit den. Možná to v tu chvíli vyřeší bleskový zásah pudru, ale určitě všichni dobře víte, že krásná pleť začíná u dokonalé a pravidelné péče. A právě v té vám teď představím nového pomocníka - ageLOC LumiSpa iO. 




Proč iO? 

Tato zkratka popisuje vlastně celý proces čištění s LumiSpa. Písmenko i (z anglického input) znamená, že něco někam vložíte, konkrétně použijete na obličej LumiSpa - to je váš vklad. A písmenko O (z anglického output) znamená, že máte nějaký výstup, tím je v tomto případě zářivá a zdravě vypadající pleť. 

Jak ageLOC LumiSpa iO funguje? 

AgeLOC LumiSpa iO spojuje jedinečné inteligentní zařízení, které využívá patentovanou technologii Two Sense-Motion. Gumová hlavice je rozdělena na dva kruhy, které se točí jeden doprava a druhý doleva. Tímto pohybem se vám dostává dokonalého a precizního čistění pleti. 


Oproti své předchůdkyni má tato LumiSpa Bluetooth a můžete si ji propojit s aplikací VERA. Díky chytrým senzorům a připojené aplikaci se vám dostane pokynů, jak velký tlak máte na pleť vyvíjet, jaké dělat správné pohyby a jestli jste náhodou nenechali nějakou část pleti nedostatečně vyčištěnou.

Pro ještě lepší výsledek použijte čisticí přípravek ageLOC LumiSpa Activating Cleanser, u kterého si vyberete z pěti variant přesně podle vašeho druhu pleti: suchá, normální až smíšená, mastná, citlivá nebo problematická. Každý čisticí přípravek obsahuje kokamidopropyl betain, glycerin a směs výtažků z vybraných řas a rostlin, jako je olej z ostropestřce mariánského, výtažek z Porphyra umbilicalis a výtažek z Nannochloropsis oculata, které pomáhají vyvažovat přirozenou hydratační bariéru pokožky.



Jak LumiSpa používám a jaké jsou výsledky?

Já používám ageLOC LumiSpa iO už přes měsíc, nicméně výsledky jsou vidět okamžitě. Stačí vám dvě minuty ráno a dvě minuty večer, abyste docílili krásné a zdravě vypadající pleti. Já to dělám tak, že si hlavici namočím, přímo na ni aplikuji čisticí gel o velikosti hrášku a LumiSpa spustím. Její chytré senzory samy počítají čas a změnou rotace mi dají najevo, že mám změnit i část obličeje, které se právě věnuji. Ve čtyřech krátkých cyklech čistím nejprve pravou tvář, pak levou, poté bradu a nos a nakonec čelo. 


Co mě potěšilo, je to, že i když mám hodně citlivou pleť, hlavice je dostatečně měkká, aby mi na obličeji nedělala žádnou neplechu. Zároveň je ale dost důsledná, a to natolik, že byť mám pocit, že LumiSpa pouštím a používám na již vyčištěnou pleť, vždycky mi z ní dostane ještě celkem dost make-upu. To mě fakt hodně překvapilo. 

Výsledkem je tedy opravdu dokonale vyčištěná pleť, kterou po příjemném  čisticím rituálku ještě opláchnu vodou a pak použiju běžnou denní nebo noční péči. Pleť je prozářená, zdravá, prokrvená a taková šťavnatá. Nepne, nepálí, naopak je hladká a fresh. 

Pokud vás zajímá více informací, koukněte přímo na stránky Nu Skin
 

1 komentář:

  1. O tomto produkte som už počula a stále nad nicm uvažujem, vyzerá naozaj super :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)