O mně

neděle 29. ledna 2023

Chybí vám energie? Nastartujte svůj den s TRthriv Focus Tea

Ráno se vám nechce z postele, udělat si snídani je pro vás héroický výkon, pak se nemůžete v práci pořádně soustředit, po obědě už zase usínáte a večer, byť vám padají víčka únavou, doháníte resty? Tak to asi potřebujete pořádnou vzpruhu! Vyzkoušejte TRthriv Focus Tea od Nu Skin. 




Co je TRthriv Focus Tea? 

Je to instantní nápoj, který vám nastartuje den, pomůže vám být soustředění a zbaví vás únavy. Jak to dělá? Obsahuje guaranu a zelený matcha čaj, ve kterých je přírodní kofein. Navíc obsahuje sladidlo ze stévie, výtažek ze semen kadramomu, prášek z květu ibišku a má příjemnou citronovou příchuť. Můžete ho pít zalitý teplou i studenou vodou, v obou případech vám bude jistě moc chutnat. Je vhodný pro vegetariány i pro vegany. 




Proč pít TRthriv Focus Tea? 

Ubíhají vám myšlenky při práci jinam? Vidíte se spíš už v posteli? Máte ještě hromadu práce, ale oči se vám zavírají? U někoho to spraví třeba energy drink, ale někdo raději zvolí přírodní a zdravější cestu. V tom druhém případě stačí jedna kávová lžička TRthriv Focus Tea, který zalijete 350 ml vody a zamícháte. Takhle jednoduché to je! 

Jeden balíček obsahuje 30 porcí. Maximální doporučená denní dávka jsou 3 nápoje za den. 




TRthriv Focus Tea pomáhá chránit tělesné tkáně a buňky před oxidačním stresem, podporuje zlepšení koncentrace a bdělosti a zvyšuje vytrvalost a výkonnost. Můžete si ho dát ráno k snídani, před cvičením, ale třeba i večer před náročnou "směnou" za počítačem nebo se trochu nabudit před velkým úklidem domácnosti během dne. No, a nebo třeba o víkendu, když si chcete užít dlouhou noc mimo domov bez únavy jako teď já :) Hravě vám účinkem nahradí kávu. 




Mrkněte se na více informací o TRthriv Focus Tea


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)