O mně

neděle 5. března 2023

Recept: Treska v cereálním obalu se semínky na těstovinovém salátu

Mám pro vás jeden speciální recept na "rybí prsty" jinak! Tyhle rybí kousky od Nowaco jsou totiž složené z 66 % nemletého masa z aljašské tresky a obaleny ve strouhance ze slunečnicových, lněných, dýňových a makových semínek. A je to fakt super dobrota! 


Super rychlý recept na oběd nebo večeři 

Pokud vás zaskočí hlad, nečekaně nenajdete doma mnoho ingrediencí, nemáte nápad nebo třeba zkazíte bramborovou kaši (jo, to se nám přesně stalo, neptejte se...), je tady rychlá pomoc! Vždycky mám v mrazáku pro jistotu jedny vlnky Nowaco, jednu Královskou zeleninu a nějakou tu rybku. Tentokrát to byla právě treska v cereálním obalu se semínky. 



Výjimečně jsem místo hranolek do trouby zvolila tříbarevné těstoviny. Do těch jsem vmíchala dvě lžíce pesta ze sušených rajčat a na másle osmahnutou Královskou zeleninu Nowaco, která obsahuje baby mrkvičky, zelené fazolky, květák, hrášek a kukuřici. Navíc jsem ještě přidala opečenou brokolici s plátky mandlí. 


Všechno stačí promíchat a máte přílohu hotovou. Během přípravy těstovinového salátu šoupnete do trouby rozehřáté na 200 stupňů rybí kousky, které pečete cca 20 minut. Netřeba žádné dochucovadlo, žádný olej ani jiný tuk. Během několika minut se vám do křupava udělají a věřte, že je to zatím ta nejlepší ryba, kterou jsem od Nowaco měla. Pak stačí každou porci nakrájet na menší kousky a nandat přímo do misky se salátem. A máte hotovo! 


Vícezrnný obal v kombinaci s křehkou rybou nejen skvěle chutnají, ale také přispívají ke zdravému životnímu stylu. Obsažená vláknina a řada cenných vitamínů či minerálů totiž podporují správné fungování organismu. A co se mi ještě líbí, fakt vůbec necítíte rybinu. Mňam!

Znáte tuhle novinku? Dejte mi vědět,
jestli už jste zkoušeli a jestli vám chutná stejně jako mně! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)