O mně

úterý 18. dubna 2023

Testuji: Řadu NIVEA DERMA Skin Clear proti černým tečkám

Černé tečky, ucpané póry, pleť, která nedýchá, pupínky... Trápí vás cokoliv z právě zmíněného? Nejste rozhodně samy. Bohužel, tyto nemilé projevy pleti se netýkají jen puberťáků, ale i dospělých žen. Protože právě ty se potýkají s hormonálními výkyvy, čelí oxidačnímu stresu nebo třeba nadměrnému znečištění ovzduší, ve kterém se pohybují. To vše má pak za následek nepříjemné nedokonalosti pleti. S těmi ale hravě zatočí nová řada Derma Skin Clear od značky Nivea. 



Jaké produkty tato řada obsahuje a co který umí?


Nivea Derma Skin Clear Gel pro čistější a projasněnější pleť už za 7 dní

Pravidelné čistění pleti je základ. A já osobně nedám na čisticí gely dopustit, většinou velmi dobře a rychle zbaví make-upu a dalších nečistot či mazu, což tento zvládne skvěle. Gel používám ráno i večer a opravdu jsem za několik dní viděla, jak je moje pleť projasněná a hladká.

Pleťový peeling Nivea Derma Skin Clear
 
Tento peeling s mikrokuličkami čistí pleť do hloubky, zbavuje ji veškerých nečistot a vyhlazuje ji. Je jemný, ale přesto velmi účinný. Na pleti dělá lehkou pěnu, perličky se postarají o příjemnou masáž obličeje a samozřejmě také o dokonalé dočištění pleti, zejména pak ucpaných pórů. Pleť je po použití krásně jemná.



Derma Skin Clear čisticí pleťová voda


Tonizační přípravek Nivea Derma Skin Clear pomůže dočistit, zharmonizovat a osvěžit vaši pleť. Hezky stahuje póry, zbavuje kůži mastnoty a zmírňuje projevy akné. S akné já osobně naštěstí problém nemám, ale zmatnění potřebuju každičký den! V tom mi toto tonikum spolehlivě pomáhá.

Derma Skin Clear noční exfoliační pleťový peeling

Mám ráda produkty, které fakt pracují za mě. Jako třeba tento peeling, který se nanáší na noc a necháte ho pěkně působit celou dobu, dokud se nevyspinkáte dorůžova. Během vašeho spánku zbaví vaši pleť přebytečného mazu, bojuje s černými tečkami a redukuje další nedokonalosti pleti. Pecka! Jeho textura je příjemná, jemná, nelepivá a rychle se absorbuje do kůže.



A navíc - všechny produkty jsou veganské, super!

Tak co na tuhle novinku říkáte? :) 





Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)