O mně

úterý 2. května 2023

Testuji: NU SKIN ageLOC LumiSpa Blemish Serum

Pamatujete, když jsem testovala tehdy novinku ageLOC LumiSpa iO, chytré řešení pro krásnou pleť? Tak nyní k ní do rodiny přibyl pomocník v péči o problematickou pleť - ageLOC LumiSpa Blemish Serum, které můžete (ale nemusíte) používat právě po vyčištění pleti přístrojem ageLOC LumiSpa iO. A proč že byste ho měli mít doma a co na něj říkám já?



Proč ageLOC LumiSpa Blemish Serum?

Jde o multifunkční sérum, které díky svému složení účinně čistí póry, redukuje nedokonalosti, zároveň pleť zklidňuje a dodává jí mladistvý vzhled. Sérum můžete používat jak ráno, tak i večer na předem vyčištěnou pleť, ať už pomocí systému ageLOC LumiSpa iO (zařízení ageLOC LumiSpa iO a ageLOC LumiSpa Activating Cleanser) nebo jakkoliv jinak, jak jste zvyklí pleť čistit.




Proč ageLOC LumiSpa Blemish Serum funguje? 

Protože obsahuje tyto látky: 
  • kyselinu salicylovou, která podporuje exfoliaci a buněčnou obnovu pleti
  • stříbro, které spolu s dalšími pečlivě vybranými látkami pomáhá udržovat čisté póry
  • směs složek ageLOC pro zmírnění známek stárnutí pleti a zachování jejího mladistvého vzhledu
  • derivát kyseliny azelaové v kombinaci s výtažkem z noni snižující tvorbu kožního mazu a zklidňující pleť

Možná vás překvapí šedá barva tohoto séra - tu mu dodává právě zmíněné obsažené stříbro.


Co se na 
něm líbí mně? 

Jednak je to jeho praktické balení s pumpičkou, díky kterému je aplikace snadná, rychlá a dostanete přesné množství, které potřebujete. 30mililitrový obal je skladný a vhodný třeba i na cestování. 

Líbí se mi také jeho textura, je lehounká, svěží, nelepivá, s jemnou příjemnou vůní. Sérum se dobře roztírá a do pleti se velmi rychle absorbuje, takže můžete téměř okamžitě použít další krok ze své rutiny - například make-up, který na séru krásně drží. 

V neposlední řadě oceňuji samozřejmě i jeho výsledný efekt, tedy to, že pleť je hebká, čistá, zklidněná. Černé tečky jsou redukovány a pupínky mi nevznikají. 


Pro koho je sérum určeno? 

Pro všechny, kdo řeší pupínky, černé tečky a nedokonalosti pleti. Jak je známo, tyto problémy se netýkají pouze teenagerů, ale i dospělé ženy kolem 30 až 40 let mohou mít stejné projevy. Proč? Protože je jejich pleť denně vystavena okolnímu znečištění, stresu nebo hormonálním výkyvům... to vše se na naši pleti projevuje, ať jsme v pubertě anebo už doma puberťáky vychováváme.

A tak si ho můžete pořídit pro sebe anebo jako dárek pro kamarádku nebo maminku. Třeba ke Dni matek :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)