O mně

čtvrtek 29. června 2023

eDelikatesy: Perfektní večeře snadno a rychle

Když jsem přemýšlela, jaké dobroty připravím na oslavu mých narozenin, "zobačka" ze španělského obchůdku eDelikatesy Sabores byla jasná volba. Chodíme sem nakupovat celkem často a už víme, co nám tady nejvíc chutná. Sem tam ale vyzkoušíme i něco jiného nebo si necháme něco doporučit. Výběr tady mají opravdu velký. A co jsme si dali tentokrát? 



Nejraději máme španělské jamony, to je bez diskuze. K tomu nějaký ten sýrek a olivy. Tentokrát jsme vyzkoušeli i slané pražené mandle, které byly výborné, a pak taky novou sangrii. Co je skvělý, vždy v obchůdku seženeme i čerstvý chleba, který nám tady fakt moc chutná. 




Další super věc je, že vám všechny choriza, jamony a další dobroty slečny nakrájí na tenoučké plátky a naskládají vám je do fólie, takže doma pak jen stačí fólii sundat, dobroty přendat na talíř a večeře je připravena. Zabere vám to asi tak dvě minuty! to je prostě paráda :) 





Sangria! Španělský nápoj, který si téměř vždy neseme sebou domů v lahvi a ještě k tomu si dáváme jednu sklénku s ledem a pomerančem přímo na místě v obchůdku. Nyní je v nabídce nová značka, kterou jsme zatím neznali, takže jsme poznali :) Je super! 





No a pak už nezbývá nic jiného, než servírovat. To byla zase taková dobrota. Taková hostina zkrátka nikdy nezklame a my si ji vždycky neskutečně užijeme. Pěkně při teplém letním večeru na terásce a se skleničkou Sangrie v ruce jsme skoro měli pocit, jako bychom byli někde ve Španělsku... 





Roztomilou pobočku Sabores najdete na adrese Vyšehradská 6, Praha 2.

Dobroty můžete objednávat i online, na webu najdete širokou nabídku šunčiček, sýrů, vína, sladkostí, oliv, paštik, ale třeba také sardinky či lanýže v plechovce, moje oblíbené fíky v čokoládě a spoustu, spoustu dalšího! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)