O mně

neděle 9. července 2023

V čem vyrazit na cestování k moři?

Poslední dobou cestuju opravdu hodně. Autem, autobusem, letadlem, pěšky... Celkem to střídám :D Co ale mám při každé cestě stejně, je volba oblečení a obuvi - oboje musí být co nejvíc pohodlné a funkční. A než jsem minulý týden vyrážela na roadtrip po Francii, vybavila jsem se novými pantoflemi a tričkem od Converse, které mají za super ceny na e-shopu D-SPORT.cz.


Je o mně známo, že značkové oblečení moc neuznávám a nenosím, s výjimkou Converse :) To je značka, kterou miluju od dětství, mám doma nespočet kecek a nikdy mě nezklamala. I proto jsem teď, kdy jsem hledala nějaké pohodlné pantofle na ven, automaticky koukala po Converse. A když už jsem byla ve vybírání, vzala jsem i basic bílé tričko s decentním potiskem, které se jednoduše hodí ke všemu a moc dobře se nosí. 

Obě věci jsem pořídila na e-shopu D-SPORT.cz



Pantofle Converse

Pantofle jsem chtěla už dlouho, doteď jsem na cestování, k moři, do wellness nebo v hotelu na snídani či na procházku po městě nosila přes léto pořád jen žabky a řekněme si narovinu, není to úplně nejpraktičtější vynález. Zato pantofle! Jsou super příjemné, měkké, mají prodyšnou textílii, ale zároveň jsou dost odolné. Zvládají procházky po městě, po pláži, v moři, v zapršené Bretani, haha... Prostě za mě super! 



Tričko Converse

Bílé, bavlněné tričko s maličkým potiskem, které se hodí úplně ke všemu, je základ mého cestovatelského šatníku. Ať si beru černé plátěné kalhoty, džínové kraťasy nebo sukni, vždycky je k nim takové tričko vhodná volba. Navíc když je třeba v hotelu silná klimatizace, můžu si takové tríčo vzít na spaní, aby mi nefoukalo na ramena, když si sebou chytře vezmu jako pyžamo jen tílko a kraťásky. 

100% bavlna je příjemná, pohodlná a kvalitní, tedy neudělám ostudu, ani když si takové tričko vezmu v hotelu na snídani nebo na procházku po historickém centru města. Tentokrát mi skvěle posloužilo i u moře, kde dost foukalo a sem tam i zapršelo. Tohle tričko totiž jen tak neprofoukne!  



Obě věci jsou pro mě jednoduše MUST HAVE :)

Jak se vám líbí? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)