O mně

čtvrtek 20. července 2023

Letní radosti: Jak uspořádat ten nejlepší piknik?

Piknik k létu neodmyslitelně patří a pro mě je to jedna z nejoblíbenějších činností. Samozřejmě, příprava může být zdlouhavá a náročná, ale všechno si můžete alespoň trošku usnadnit. Mám pro vás pár tipů a taky check list, abyste na nic důležitého nezapomněli :) 

Místo je pro piknik zásadní. My jsme tentokrát zvolili pražské Vojanovy sady, které máme osvědčené hned z několika důvodů. Je tam hodně zeleně, takže i stromy a stín. Můžete sedět u jezírka, což my rádi. Velkou přidanou hodnotou jsou pávi, které se po parku volně prochází a klidně přijdou až k vám. No a v areálu jsou toalety, což je zkrátka také důležité. 



Příprava občerstvení může být náročná, my jsme si ji ale tentokrát trošku ulehčili a objednali jsme si už hotové dobroty ze Zátiší. Wrapíky, zelenina s dipem a hummusem, ovocné špízky, grissini na chroupání, žitné chlebíčky s čerstvými pomazánkami nebo tapas piknik box, všechno s dovozem domů nebo případně na místo pikniku.



Pak samozřejmě nesmí chybět dobré pití, jako je Prosecco, ale mysleli jsme i na nealko. Sáhla jsem po nové příchuti tonicu Kinley, kombinace CITRUS & YLANG YLANG mě fakt zaujala. Éterický olej Ylang-Ylang má totiž přímo magické účinky – působí jako přírodní afrodiziakum, má zklidňující efekt na tělo i mysl, snižuje krevní tlak, zklidňuje dýchání a minimalizuje dopady stresu na organismus. No, a přesně to člověk takhle večer po práci dost ocení :)

 

Také jsme ochutnali klasický Tonic Water a Pink Aromatic Berry, oba výborné. A proč jsem zvolila zrovna Kinley tonic? Představte si, že právě tato značka udělala průzkum a zjistila, že až 30 % Čechů a 40 % Slováků si na sebe v průběhu týdne najdou čas maximálně 1×, nebo dokonce vůbec. A to se mi teda moc nelíbí! Protože sejít se s partou kamarádů a věnovat se jen povídání (čtěte drbání), historkám, vtipům a zážitkům je pro mě extrémně důležité. Kinley nás k tomu tak trošku popostrčil. 



A teď si pojďte zkontrolovat, že na váš příští piknik, kde si uděláte čas na sebe i na ty, které máte rádi, budeme mít všechno potřebné: 



Krásné léto a příjemné piknikování :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)