O mně

středa 28. června 2023

Krásné a zdravé vlasy? Začněte nápravou a prevencí

Vlasy, koruna krásy, říká se. Já o ty svoje musela začít pořádně pečovat a starat se o ně už před více než rokem, jinak mi hrozilo, že o ně přijdu - důsledkem letitého odbarvování a barvení. Pro kvalitu vlasů jsou důležité dvě věci - prevence a pak samotná péče. Oboje řeší například vlasová péče Nu Skin řadou Volumizing. 




"Péče o vlasy Nu Skin začíná nápravou a prevencí poškození v důsledku mechanických, environmentálních a biologických agresorů, a to při pravidelném jednotýdenním používání."

Já jsem vyzkoušela Volumizing šampon, Volumizing kondicioner i vlasovou masku.





Šampon má lehkou texturu, která vlasy nezatěžuje, ale dodává jim pružnost a jemnost. Zároveň také odstraňuje přebytečnou mastnotu a usazeniny z pokožky hlavy. Kořínky jsou čisté a délky hebké. Šampon navíc obsahuje látky jako panthenol, sodnou sůl PCA a glykolstearát, které vlasy vyživují a dodávají jim přirozený lesk.

Kondicionér na vlasy má dokonale vyvážené složení, díky kterému se vlasy snadno rozčesávají, jsou krásně hydratované a vypadají zdravě. Obsahuje totiž pečlivě vybranou směs složek, jako je kokosový olej, panthenol a butylenglykol, které pomáhají viditelně omladit a vyživit vlasy.





Hydratační maska doslova hasí žízeň suchých a unavených konečků. Navíc pomáhá vyživit a regenerovat barvením, odbarvováním nebo tepelnou úpravou poškozené prameny. Přípravek Hair Mask obsahuje složku CS7, která uzavírá, vyhlazuje a opravuje každou kutikulu, aby se tak obnovila nádherná hebkost a lesk vlasů. Obsahuje také směs kokosového oleje a panthenolu, která napomáhá tomu, aby byly vlasy zdravé na pohled i na dotek.

 


 
Všechny produkty příjemně voní, jsou vhodné i pro barvené a chemicky ošetřené vlasy a nezatěžují přírodu - lahvičky šamponu a kondicionéru jsou ze 100% recyklovaného plastu od konečného spotřebitele (PCR) a víčka z recyklovatelných materiálů.

 

 


Více informací i veškeré produkty najdete na stránkách Nu Skin.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)