O mně

pátek 23. června 2023

Grilovací sezóna je tady! Jak si grilování usnadnit?

Grilování, jedna z mých nejoblíbenějších činností během léta. Nicméně... ano, miluju grilované klobásky, vůni grilovaného masa, zeleninku pěkně rovnou z ohně... jenže ta příprava! Někdy zabere ještě víc času než pak celá sranda a zábava. Je potřeba si to prostě usnadnit a ušetřit čas, kde se dá. Na což letos myslela i Billa. Tam totiž seženete pod značkou Grill Party úplně všechno. 


A když říkám všechno, tak myslím fakt všechno - maso, sýry, omáčky, pečivo, bulky na burgery, zeleninu, nakládané okurky, ale také alobal nebo grilovací plíšek, na kterém se dobře dělají třeba právě sýry nebo zelenina - nic nepropadává do ohně a když se vám sýr nedejbože rozteče, lehce ho seškrábnete, takže se nekoná žádná tragédie.




My jsme si jednu takovou grilovačku daly s holkama v Žena-In a ochutnaly jsme snad všechno!





A co mě zaujalo úplně nejvíc? 



Samozřejmě sýr! Miluju polooštěpek na gril a letos jsem díky Bille objevila novinku - uzené dukátky, což jsou takové malé placičky, které na ohni nabobtnají do kuliček a jsou jednak roztomilé, jednak praktické a navíc fakt strašně dobré! Se švestkovou omáčkou ideální! 



Dále mi chutnaly klobásky, nejvíc asi bílé párty klobásky, které obsahují 93 % vepřového masa. K nim jsem si dala BBQ omáčku, zeleninový salát a bagetku a byla jsem úplně spokojená. 


Jenže pak přišlo maso! Konkrétně mě zaujaly už namarinované plátky, které jsou zavakuované a připravené na okamžité použití. Tím myslím, že netřeba udělat nic víc, než rozstřihnout pytlík a hodit maso na gril. Magic! Žádné nakládání, hodiny čekání, vylazování chutí. Kdepak, všechno pěkně připravené. A výborné! Vepřová kýta s medvědím česnekem byla krásně šťavnatá, dobře propečená, libová. Jo, zkrátka libová! :) 



Děkujeme naší milé food blogerce Bohyně kuchyně za super přípravu a vymazlení všech receptů :) 


Tak co říkáte na tuhle hostinu od Billy? A co nejraději grilujete vy? :) 


1 komentář:

  1. Je pravda, že když porovnám všechny obchody, tak zrovna Billa to grilování umí hodně usnadnit, mají ty produkty na grilování suprově připravené a hlavně ochucené či naložené. A jak ty fotky v článku vidím, tak mám hned chuť na nějakou tu grilovačku. Takže program na víkend je jasný, nakoupím maso, klobásky, zjistím, jak připravit zeleninu na grilu a bude parádní sobota :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)