O mně

pátek 23. června 2023

Inspirace: Jaký zahradní nábytek je letos trendy?

Léto je v plném proudu a k němu neodmyslitelně patří i zahradní párty, grilovačky, posezení s přáteli anebo čisté nicnedělání a chill pěkně v křesílku nebo na lehátku. A přesně na takové příležitosti myslí i ASKO Nábytek, který si připravil krásnou letní inspiraci, jak si zahrádky, terásky či balkony můžeme vylepšit a vyladit. Mě osobně zaujaly tři konkrétní věci. Lehátka, houpací křesílko a parádní servírovací set. 

Začneme mým největším favoritem, kterým se stalo zahradní křeslo Valencia. Závěsné houpací křeslo Valencia je vytvořené ze solidní ocelové konstrukce, která zajišťuje stabilitu, a ze samotného křesla ve tvaru vajíčka vytvořeného z umělého ratanu.  Díky měkkému sedacímu polštáři je pohodlné a na relax jako stvořené. Cena závěsného křesla Valencia je 6 499 Kč.


Zahradní lehátko Perth se mi také okamžitě zalíbilo. Je vyrobeno z tropického tvrdého dřeva, které je typické svým hnědo-červeným odstínem. Ten krásně vynikne na zeleni jakékoliv zahrady. Lehátko je polohovací, pro případné přesuny určitě oceníte i kolečka a na boku má malý výsuvný stolek, který je skvělý pro odložení osvěžujícího drinku. Tak už chápete, proč mě tak nadchlo? :) Cena lehátka je 2 999 Kč.


A nakonec samozřejmě doplňky. Bez těch se žádné útulné místečko, žádný útulný koutek neobejde. Já mám na terase polštářky, koberečky, květináče, svíčky, světýlka... a pak je dobré myslet i na zahradní nádobí. A věřte, že ASKO není jen o nábytku, ale najdete tam právě i servírovací sety nebo například nádherné skleněné vázy. Mrkněte na stránky ASKO-Nábytek a sami uvidíte, na kolik další inspirace narazíte. 


„Trendem posledních let je
odlehčený nábytek z kovu, umělého ratanu či plastu v zemitých tónech, které splývají se zahradou,“
představuje aktuálně nejpopulárnější materiály interiérová designerka, Andrea Čučka. 

Tak jak se vám moje letní zahradní inspirace líbila? :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)