O mně

čtvrtek 22. června 2023

Jóga při západu slunce pro dobrou věc

Protože se 21. června oslavuje jakožto Mezinárodní den jógy, úplně se nabízelo si v tento den jógu slavnostně zacvičit. A tak jsem vyrazila na speciální akci, kterou pořádal Rossmann - jóga při západu slunce na střeše OC Smíchov. A když si k tomu připočtete, že výtěžek z tohoto eventu šel na dobrou věc? Krásná forma oslavy, co myslíte :) 



Cvičící program si vzaly na starosti ty nejpovolanější - Zuzka Klingrová, dlouholetá trenérka jógy, autorka mnoha knih o józe a zakladatelka Yoga Lounge, a Klára Pokorná, lektorka jógy, která organizuje jóga akce na zajímavých místech a zakladatelky online platformy Yoga Gang. Akce ze zúčastnilo 200 nadšenců, kteří si to společně s Rossmannem pořádně užili :) 





Představte si, že Rossmann udělal nedávno průzkum, ze kterého vyplynulo, že i přes velký zájem o jógu celá třetina dotázaných (34 %) neví, jak by měla s tímto druhem cvičení začít a 28 % dotázaných řeklo, že nemají s kým cvičit. Třeba přesně pro takové lidi jsou hromadné akce skvělou záležitostí. Vezmete kamarádku, splynete s davem, necháte se vést trenérkou a ještě uděláte něco pro sebe i pro dobrou věc. Já tohle mohu doporučit, sama jsem si to dost užila, byť jsem se u cvičení pěkně zapotila. 



 

Kromě meditace a jógy jsme si mohli dát i zdravé Rossmann smoothie, zahrát si na výherním Rossmann automatu a na závěr jsme dostali skleničku sektu na oslavu dnešního úžasného a zároveň nejdelšího dne v roce. 




Výtěžek ze vstupného bude věnován neziskovému projektu Fandi mámám, který materiálně podporuje maminky samoživitelky. 

A kdo jste tuto akci nestihl, nevadí, mám pro vás tip! Rossmann totiž rozjíždí jógu dlouhodobě, chce díky tomu povznést péči o sebe na vyšší úroveň a zaměřit se nejen na vnější, ale i vnitřní krásu, a tím vlastně ještě více podtrhnout slogan A život je krásnější. Takže buďto koukněte na speciální web cvictejogu.cz, kde se dozvíte nejen spousta jóga rad, ale i tipy týkající se zdravého životního stylu. Anebo si rovnou stáhněte appku, díky které můžete s videi od Zuzky Klingrové začít s jógou klidně v pohodlí domova, případně pokračovat ve svých už rozjetých trénincích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)