O mně

sobota 16. prosince 2023

Vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se letos přiblížily tak rychle, že já osobně jsem nestihla vůbec nic. Žádný velký úklid, žádné pečení, žádné pletení věnců nebo dělání kdo ví jaké výzdoby. A když jsem zjistila, že do Štědrého dne zbývá 10 dní, začala jsem rychle shánět dárky. A celkem úspěšně :) Takže tady je mých 11 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli. 



Kosmetika Yves Rocher je mým vánočním evergreenem. Za přijatelnou cenu udělá vždy velkou radost, a to jak mamce, tak tchyni, kamarádce, kolegyni, sestřence... Vánoční limitky baví opravdu každého. 

Letos jsou k dostání dvě varianty: Vánoční koření a Zasněžené liči. Nyní na webu Yves Rocher i ve výhodných balíčcích a se slevou :) 


Stojan na kávové kapsle je skvělý pomocník do kuchyně, kterého ocení určitě každý coffeelover. A když mu ke stojánku přihodíte i pár kapsliček? Myslím, že nemůžete šlápnout vedle :) Já si na Bonami letos vyhlídla ještě jeden, který nemám, a myslím, že ho nutně potřebuju! 



Balíček Indulona pro všechny, které trápí suchá a popraskaná kůže, a to jak na rukou, tak i na těle. Ano, Indulona totiž už není jen o krému na ruce, ale nabízí kompletní péči, takže všechno sfouknete jednou taštičkou a je to. A já teda ještě miluju 100ml balení Indulony s konopím, kterou mám neustále v kabelce a vozím ji sebou i na cesty, protože tenhle krémík se mnou může i do letadla. 




Dekorativní kosmetika udělá vždycky radost. Letos jsem se zaměřila na značku Barry M, protože se mi líbí, jak je barevná, hravá a zábavná. Hodně jsem si oblíbila set laků na nehty Gelly Hi Shine Starry Night, které mají odstíny přesně na vánoční atmosféru, baví mě mangový peeling na rty, který pečuje o popraskané rty v zimě, a nakonec jsem si zamilovala i tuhle paletku očních stínů Black Cherry. Podle mě má krásné zimní barvy, které musí potěšit každou dámu :) 




Esenciální oleje! Moje velké téma letošní zimy. Díky Veru jsem totiž objevila kouzlo a účinky kvalitních BIO esenciálních olejů značky Young Living a opravdu jsem si je zamilovala. Když olejíček doplníte ještě difuzérem, máte parádní dárek, který já už několika kamarádkám dala a ony rozhodně nelitovaly. Sama mám difuzéry doma 3 (jo, fakt, jeden nosím i do práce) a moje okolí si tu vůni a pohodu, kterou navozují, nemůže vynachválit. 




Na svíčkách si také ujíždím - jak já, tak moje rodina nebo kamarádky. A svíčky hrozně ráda nakupuju. Často sáhnu po klasice od Yankee Candle, ale pro milovníky něčeho stylového a trošku jiného mám vytipovanou značku Design Letters, ze které si vybírám na Bonami. Mám už pár hrnků, svíčku, vázičku... a podle mě se těhle fešáků nedá nikdy nabažit :) 





Kvalitní pleťová péče je dárek, kterým žádná žena nepohrdne, to se asi shodneme. Já jsem si pro letošní rok oblíbila sérum Revitalift Clinical od L'Oreal Paris, které je obohacené o 12% vitamin C, kyselinu salicylovou a vitamin E, látky, které viditelně korigují první známky stárnutí. A v tomto dárkovém balení je to za mě skvělý tip.





A pro ty, kteří netouží po žádné kosmetice (což teda nechápu), tak můžu doporučit tuhle Velkou knedlíkovou kuchařku. Je boží, fakt že jo! Víc jsem se o ní rozepsala v samostatném článku, tak mrkněte, je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé kuchtíky a je prostě krásná... :) 





LUSH, moje láska už léta. Veganská, přírodní kosmetika, která je ta nejvoňavější na světě. Jejich bomby do koupele jsou klasika, ale já mám ještě raději všechny krémy na tělo nebo sprchové gely. Řada Snow Fairy, která voní jako cukrová vata, patří neodmyslitelně k Vánocům, takže v mém seznamu nemůže chybět. 



Parfém, kdo by nedostával rád parfémy? Když se mu teda trefíte do vkusu :D Já jsem letos vyzkoušela vůni My Way od Armaniho a překvapilo mě, jak moc se mi zalíbila. Sladká, ale má nápad. A vydrží vonět mega dlouho. A navíc v sobě má perleť, která dělá při nanášení parfému krásný efekt. No vážně mě zaujala a věřím, že jako dárek se bude taky líbit. 

Pak bych ještě ráda doporučila jakoukoliv tvářenku nebo bronzer od značky Physicians Formula, kterou používám taky už několik let a nedám na ni dopustit. Čistá, přírodní, kvalitní kosmetika.

A na konec zmíním tuhle rtěnku od NARS, kterou jsem objevila letos v létě, mám už třetí a naprosto ji miluju. Matná, s výdrží, kvalitní a dokonalé odstíny, mrkněte




A můj poslední tip je diář. Ano, já, nejvíc digitální člověk široko daleko, si potrpím na papírové diáře, a k tomu všemu mám kolem sebe i další lidi, kteří to mají stejně. Holt jsme ještě asi stará škola. Takže pokud znáte někoho, kdo je na tom podobně, popřemýšlejte, jestli by mu takový diář neudělal radost. Je skvělý v tom, že má spoustu prostoru na zapisování schůzek, ale i na psaní myšlenek a nápadů, což je občas potřeba a žádná elektronika to nenahradí :) 


Tak co na moje tipy říkáte? 
A jak jste na tom s dárky vy, už máte všechny? :) 

1 komentář:

  1. My jsme si Vánoce užili, ale jsem ráda, že už jsou za námi :-D . Se dvěma malými dětmi je to kolotoč, takže žádný odpočinek nebyl. I nakupování dárků jsem měla na poslední chvíli :-D . Manžela jsem trochu odbyla. Koupila jsem mu akorát parfém , ponožky a něco sladkýho a to bylo všechno.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)