O mně

čtvrtek 5. prosince 2019

5 tipů, kam na skvělou kávu v Libereckém kraji!

Jistě si pamatujete můj výlet do Libereckého kraje, kde jsem navštívila spoustu krásných a zajímavých míst. Taky si určitě pamatujete, že jsem vám slíbila ještě pár tipů na kavárny, kde si můžete dát skvělou kávu, oddychnout si, sezobnout něco dobrého a užít si trochu klidu a pohody. A tak tady jsou :) 


Začala bych kavárnou Mňau Café, kterou najdete ve vesničce Sloup v Lužických horách na adrese Radvanecká 171. Jde o neskutečně milé místo, kde máte veliký výběr kávy i čaje, můžete si zde dát poctivý dortík a je tady i dost prostoru pro neposedné děti. Příjemná obsluha celý dojem ještě umocňuje. 

Kavárna zvenku
Kavárna uvnitř

Káva a Míša dortík! 

A teď se pojďme přesunout rovnou do Liberce, kde pro vás mám 4 další parádní tipy! 

Prvním je Mikyna, vegeratiánské bistro, kde se moc dobře nasnídáte, ať už si vyberete sladké nebo slané, avochlebík nebo vajíčka, dortík nebo koláček, nešlápnete vedle. A ctí tady i moje privilegium Prosecco k snídani :D




Druhým tipem je Jedno Kafe, kavárnička kousek od náměstí, která mě naprosto okouzlila svým duchem i výbornou kávou! Je to tady parádně fotogenické, příjemné, kafe skvělé a prostředí klidné! Love it!






Třetím tipem je Bistro Široká. Napůl retro, napůl moderní styl, opět neskutečně milá obsluha, dobrá káva a luxusní dortík! Prostředí je tady skvěle odpočinkové, pohodové... 






A konečně 4. tip na větší jídlo než na dortík je Noos Café. Poměrně nové vietnamské bistro, krásně vzdušné, minimalistické, čisté. Kromě dýňové polévky, která neměla s dýní nic společnýho, jsme si tady pochutnali. Nudle i avochlebík byly super, exotická domácí limča také.





Tak jak se vám moje tipy líbily? Znáte tyhle podniky? Dejte mi vědět :) 

2 komentáře:

  1. Tak tam sa teda musím pozrieť :) Vďaka za skvelé tipy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Do Liberce to mám sice daleko, ale místa vypadají skvěle. Takže kdybych tam někdy měla cestu, určitě bych nějakou kavárnu navštívila. :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)