O mně

úterý 10. prosince 2019

Testuji: Dekorativní kosmetiku Physicians Formula

Před nějakým časem mi přišel tenhle rozkošný balíček plný pro mě úplných novinek od lékárenské kosmetické značky Physicians Formula. Včetně milého vzkazu, který mě neskutečně potěšil. Začala jsem testovat a po několika dnech jsem si hned našla své oblíbence. A ráda se o ně s vámi podělím.


Physicians Formula Rosé All Day Bezolejové zpevňující sérum 30 ml

Tohle je pro mě asi největší pecka. Jde o sérum s rostlinnými extrakty, které díky své perleťové textuře rozjasní pleť. Používá se ještě přes nanesením pleťového krému, ale můžete si ho dát i jako podkladovou bázi pod make-up. Obsahuje růžovou vodu, která pomáhá zklidnit začervenání pleti při akné či ekzému. Složení obsahuje extrakty z ovoce, vitamín C, vodu z damašské růže, rostlinné extrakty z jablek, plodů kakadu, goji a vitamin E. Mně moc vyhovuje, příjemně voní a viditelně hydratuje a vyživuje pleť.





Physicians Formula Butter Eyeshadow Palette Tropical Days

Paletka očních stínů, které mají neskutečně příjemnou krémovou texturu, díky které nepráší, dobře se nanáší na oční víčko a slouho na něm drží. Balení kombinuje 12 matných a třpytivých stínů, všechny s přírodním složením. Základem jsou výživná rostlinná másla murumuru, tucuma z plodů jihoamerických palem a kakaové máslo.



Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick rtěnka odstín Noir-ishing Plum
Tekutá rtěnka mě dostala hlavně svým odstínem, který mi výborně sedí k tomuhle počasí a roční době. Má luxusní balení, krémovou texturu a přesný aplikátor. Barva je sytá a díky bohatému obsahu pigmentů dlouho vydrží. Ultra-hydratační složení s kyselinou hyaluronovou a avokádovým olejem zvláčňuje rty, takže nehrozí vysušení ani popraskání. 



A nakonec ještě celkový look, kde vidíte rtěnku i stíny v akci, vše krásně sladěno s barvou vlasů a šálou, no, pak jsem si je neměla oblíbit, neasi! :D


Dejte vědět, jak se vám kosmetika líbí a jestli jste si u téhle značky taky našli své oblíbence ;) 


2 komentáře:

  1. Já tuhle kosmetiku vidím poprvé, ale vypadá fakt skvěle. Líčení jsi moc hezky sladila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec tuto kosmetiku neznám. Ale sluší.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)