O mně

neděle 6. června 2021

Moje "tajná" beauty rutina a 3 tipy pro vás

Musím říct, že poslední dobou jsem opravdu v jednom kole a zdá se mi, že nic nestíhám. Nicméně ani to mě neodradí o toho, abych si udělala chvilku pro sebe. Snažím se držet si takový malý rituálek, který dodržuji a hned je mi líp. Člověk se musí umět aspoň na pár minut zastavit... A k tomu si třeba dát čaj nebo kávu, podívat se na plány na další týden a prostě si chvilku odfrknout. U mě je to přesně 30 minut. A co za tu dobu stihnu? Tady jsou moje 3 tipy! 



1) Maskuju 

Masky na obličej jsou pro mě důležitou součástí beauty rituálu. Naučila jsem se je používat pravidelně a kromě toho, že dobře působí na mou pleť, dává mi to i psychicky pocit klidu a pohody - alespoň na těch 30 minut, kdy masku na obličeji mám. Nejvíc jsem si oblíbila textilní masky od Garnier, protože neustále přichází s něčím novým a účinky jejich masek mojí pleti opravdu sedí! 


2) Vše pro zářivý úsměv 

V poslední době mě docela trápily zažloutlé zuby, nechtělo se mi ale kvůli tomu navštěvovat zubaře, protože prostě zubař je brr... A tak jsem se porozhlédla po nějaké možnosti, jak si pomoci sama. Řekla jsem si, že bělící sada bude to pravé a vyzkoušela jsem tuhle My White Secret. Obsahuje pastu na den i na noc, kartáček a bělící pásky na 14 dní. Ty jsou super příjemné a dobře chutnají, haha. Hned po prvním použití je vidět nepatrné zlepšení. Pro dokonalý efekt je samozřejmě potřeba vytrvat celých 14 dní. 


3) Šetrné barvení vlasů 

A nakonec vlasy. Ano, barvím si je skoro každý týden a spousta lidí se mě ptá, jestli se mi neničí. Neničí :) Používám totiž tyhle barevné masky od Maria Nilla, které mám vyzkoušené a osvědčené. Vlastně na vlasy teď už nepoužívám nic jiného a jsem strašně spoko. Teď jsem ještě do své Maria Nilla rodiny přizvala šampon, balzám i masku a je to paráda! Jinak teda jako péči "zevnitř" používám stále kolagen od Lifevitality, o kterém jsem už psala a na který taky nedám dopustit! Hlavně díky němu mi zase vlasy začaly konečně růst! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)