O mně

sobota 23. dubna 2022

Tři novinky od Nu Skin, které vznikly na přání zákaznic!

Značka Nu Skin se rozhodla vyhovět svým zákaznicím a na jejich přání rozšířila oblíbenou řadu pleťové péče Nu Skin Nutricentials® Bioadaptive Skin Care™ System, kterou jsem už také testovala a sama si dost oblíbila, o další tři produkty - rozjasňující oční krém, denní minerální opalovací krém a pleťovou masku na spaní. Já jsem všechny tři kousky vyzkoušela a tady je moje hodnocení.



 
Co mají produkty společného?

Produkty Nu Skin z řady Nutricentials® Bioadaptive Skin Care™ System obsahují komplex výtažků z bioadaptivních rostlin. Jde o směs výtažků z rostlin, které prospívají v extrémních podmínkách. Pomáhá pokožce odpočinout si od škodlivých faktorů, jako je stres, znečištění ovzduší či oxidační stres.





Complexion Protection Minerální ochranný krém 

Denní krém s SPF 50? To je naprostý must have na léto! Byť má krém lehce zbarvenou texturu, na pleti se rozetře do ztracena. Co na něm oceňuji úplně nejvíc, je to, že není mastný! Na rozdíl od jiných krémů, které obsahují SPF a na které jsem já zvyklá, je tento okamžitě vsáknutý do kůže a nezanechává žádný mastný film. Skvěle na něm drží make-up, který můžete aplikovat okamžitě po použití krému. Takže žádné zdržování a dokonalá ochrana. Tohle je můj král! 

Navíc obsahuje Karnosin, antioxidační složku působící proti modrému světlu a infračervenému záření, která dodává ještě další stupeň ochrany.




Eye Love Bright Eyes Illuminating Eye Cream

Tento oční krém je neskutečně příjemný. Má lehkou sametovou texturu a rozjasňující efekt. To je na něm asi to nejlepší. Do očního okolí se rychle absorbuje, pleť sjednotí, rozzáří a zhydratuje. Ráno pod make-up je úplně ideální. Působí proti otokům a kruhům pod očima a minimalizuje mdlý tón pleti. Také redukuje unavený vzhled způsobený každodenními stresovými faktory, včetně působení modrého světla.



Noční maska má super příjemnou gelovou texturu, která je jako pohlazení. Během noci dokonale hydratuje, takže ráno je vaše pleť krásně čerstvá, svěží a šťavnatá. Lehounce voní, rychle se absorbuje do pleti a nemusíte se bát žádného obtiskávání na polštář nebo nepříjemného filmu na obličeji. Maska, která se nesmývá, nechává se na obličeji po celou noc, pomáhá k přirozené obnově pleti během noci a také podporuje pleť odolávat stresovým faktorům během dne. 





Tak co na novinky říkáte? Mně osobně se moc líbí! :) Víc info když tak na stránkách Nu Skin

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)